[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
但呢隊猢咁畸形的陣都走得咁遠~
算唔錯~
睇下今年可以點玩~
我覺得賣咗啲啦啦隊佢
賣埋屎綠~KCP可留~
然後買1至2個3D或角色球員就夠~補一個SG+鋒線
猴應該都會走~睇下邊個頂佢
champ 唔champ 到睇foj 仲有幾多料
DG 一年約 要清唔難既 但可操作空間唔大
賤艇其實好易執返好隊波 再衝一年 但如果出年衰多次 成隊就散 仲要無晒pick
我覺得秃係有啲料到
古狗都打得下
RR9又分擔到組織
如果有埋AB0~KCP又唔好成日發神經...其實隊波啲綠葉唔係弱
(如果屎綠正正常常其實佢都係個3D球員)
係隊啦啦隊曬錢曬空間...
利申唔太識睇薪資
教堂裡的老鼠其實有幾安靜?
冇cap冇pick一堆人完約
點trade
有啞你驚咩吸唔到底薪兵團
底薪有咩playmaker可以揀
焱第一年都係輸啦 我啞下年開始幫大飛五連霸創紀錄呀
完美嘅kawhi洗乜playmaker 今個series係唔記得輪休先輸下年季後賽都輪休就屌打你地
得嫁啦 簽底薪 場外比著數咪ok
bin夠未
啞仔因爲playoff無打一場休一場先輸ja
They're lovely tank tops and chinos.
啞狗現役第一球員 求其換隻star比佢都拎到冠啦上年隊速龍廢到我啞一走咗就東決都入唔到 啞狗都帶到佢地champ 下年認真啲打實連霸
禿 Ed 角色球員太單一功能性 係同foj 幾夾 但三分都幾屎 點用得好考教練功力
湖係先簽班啦啦隊 佔用cap space 如果簽左頂薪或幾個 貴既球員先 就算用晒cap 都可以照底薪簽人 eg rondo McGee cook Dudley dh
換句話講 之前一大堆操作換黎既空間 無善用到 晒撚左
連續打足十三場點夠體力想攰撚死人咩 金塊試下第一輪打六場 第二輪打七場比我睇啦
先簽後換
仲有d 唔錯既角色球員可以換下
啞狗 果野真係玩到湖人死死下,就係為左今年冠軍 (湖係大敵), 點知未對戰就死左,估佢唔到。
West 變到今年出尼,已經超勁啦。

鬼知 River 甘都搞唔點
2027年後又一條好漢
可愛 + PG , 底薪一隊都得啦
仲未有炒文件河消息,條友呃飯食仲忍
玩死邊個都未知呀
湖人今年可以有雙年特例同全額中產
完全無問題
當年陷害格芬變嘅pick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞