[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
有cap既隊唔多 又想要pf位 會出水魚價 得d爛隊
NYK (換走randle先) , Hornets,Kings ,木狼
睇完今round真係好撚閪
但一定十尾二十
無三分無中距防守又懶 純粹係比lou餵到靚數據
勇士fans點會撐火箭
Kenneth Faried 2.0
heat都得啦,下年尾二cap
係要續dragic同黑毛
唔搵大星的話
你當harrell高級版derrick jones就用得
16年11 pick 無上場時間,都係賭潛力姐
當時一般都係覺得ola有all star 潛力
okc夾唔到柒一年姐
all star <> all star 潛力 + 潛力
真係唔算劫啦...
熱火唔會要佢啦 又要續人 仲要留cap 21釣大魚
寄生球迷
Pel都唔奇
可以唔用Favours
搵harrell打c
睇比唔比jackson hayes上位

另外可能raptors,雖然球風唔夾
但下年Ibaka marc兩個加埋50m完約了
Ad第二定三年帶隊入到playoff,第一年打playoff打勇士打到識飛咁,到下一年本身主教練比人炒左(個年全隊成日有傷),換左個傻9教練返黎,之後幾年又入唔返playoff。之後換左表弟黎,同ad friend到痴線,但表弟季中傷完,出完份約(個價其實合理)表弟唔肯就完全唔再同佢傾傾,之後AD就講trade me la。
咁多年最勁個partner得表弟,之後就turtle evens同holiday 。
球隊簽人又on9,最記得簽左隻1000萬既小前Solomon hill ,續簽個年4成field goal都無
ching係邊個時空見到
有人認同okc ola有all star 潛力
笑撚死 竟然有勇狗撐火箭
形撚衰晒 唉屌
都話pacers 自己鍾意ola magic 時期表現.......
當年開季睇係睇好ola 夾到,夾唔到都係柒一年
想講batum條死仆街仲未完約
痴撚線
勁撚耐
我覺得唔會,第1 NOP 養緊仔 又Zion 又IG 點會比球權e個麻煩友 第2 佢無三分中距 塞死內線,影響Zion 剷入去
MJ
我覺得NOP 可以簽noel 有跑動 防守唔錯 專心食餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞