[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
期待黃綠大戰
kawhi 仲要fake 鳩湖
ball同ingram夠係no.2 pick,未比上面條友話唔值
潛力不嬲係nba 都睇重架啦
起碼有得賭,唔係當一般 role player 看待
同埋老豆逼到美國隊出 dream team ,遺傳到一半都發啦
刺仲有小Morris
合同尾一年,球星同球隊私底下分手係慣例,大家都係去傾下點安排。但你合同中突然就話要即刻走,隊波未突然要轉曬計劃lo當時全世界都好shock, Pg作為一個剛剛簽完約既人,突然比可愛叫走
有其他更好選擇 點會要個出手咁多 又唔平 有明顯短版既人
我當年TIP中喎
例如呢
saric joe harris應該唔夠爭
你今年tip過邊個
黎緊6定7年都冇首輪pick

Pg可愛份約得翻1+1(Player”s option)

Fa走艇唔含撚?
影響緊係大 本身話walker 想黎湖 已唔當butler 想黎 但仲有其他好使好用既人 eg brogdon ,Seth curry
最慘係簽左DG Kcp 兩個加埋23m 打到幾撚柒
仲有如果當時唔係拖咁耐 或一早話唔會黎湖 簽到walker 既 之後就唔洗用cap space簽埋堆啦啦隊 cook ,Dudley 本身可以先簽個頂薪要用底薪簽e班友 仲未計搭埋次輪送走幾個打得唔錯新仔
係如果kawhi 早d 講 湖會搶角色球員
noel 都抵玩啦 ,TT,Paul milsap ,ibaka ,續返favors 都好過簽條友
NOP 一定係養仔為主 唔會簽個麻煩友搶出手權既人返黎
角色球員洗咩開天眼,一個s.curry 都夠啦 三分不嬲都準 做第六人一流 岩晒foj 仲未計其他3d
搞到個陣勁k型 全部g位
簽到個頂薪有鬼cap 簽佢咩 唔通佢會要中產 底薪咩 不過rich Paul 為左foj 拖住等姐
一簽唔到啞狗 其他人又無晒 咪簽返湖囉
淨係呢個季後賽黑艇辣既火頭

Harrell:歧視077
Morris:
-想收077山,兩次,尤其果球踩腳,仲賤種過zaza
-對小牛叉對面頸
-贏完牛仔即刻上網串9 077
-g5贏緊金塊串9 Millsap go back fuck home

癲狗:球場上多到要寫論文就廢事
-Dame time
-過左拓叫人去渡假
-對金塊輸20分垃圾時間想收Murray山

Doc River:
-無視收山腳,話係合法動作
-話Harrell句歧視冇問題,雙標之皇

Pg:賽後訪問無拿拿拉肥登黎祭旗,明明自己打到屎咁話哈登唔識防守

Lou:出泡泡去脫衣舞酒吧玩女+食雞翼,比人發現但從來冇道歉

淨係季後賽呢兩三星期已經有咁多火頭,你都咪話唔勁
退返galo就得
Sga同啲picks就冇嫁啦
Jerry west搞到臨老都過唔到世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞