忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike

嗚其實我想睇銀髮criminal多啲
不過黑髮都正~
https://youtu.be/rl6JFehQfKA

今日一齊應援!!!!!
點解你哋會揀到架
要我逐隻album揀一首嘅最鍾意我都未必揀到
我相信總有一隻係自己心底裡最鐘意
聽完仲想再聽
每次聽都感動一次
啊 鐘意五閃真好
其實佢對閃好就夠 但係好可惜唔係
如果唔係就唔駛SW咁操心
自己課金俾佢哋仲要幫手做埋宣傳做咁多嘢

泰民喺SPERM新歌嘅造型都係黑髮
睇緊係為SPERM做準備
分分鐘SW仲忙過SM
打榜投票做宣傳乜都要做哂
仲要有自己嘅生活
唔排除有職業FANS 不過絕大部分都只係普通人
成績唔好嘅話 SM大可以唔理 可以再推其他人出嚟
FANS要直接同IDOL一齊承受壓力

都唔係要計較啲咩
每人一齊付出少少積少成多
而且好多嘢都冇得計
不過因為鍾意閃 所有會有革命情感
會做癡心情場劍 乜嘢都肯去做
希望SM唔好覺得所有嘢都係必然
要不是閃…
Still I have romantic in my heart 돌아가고 싶은 걸日日loop
真係首首都好鍾意,不過第一次聽完會喊嘅係Sleepless Night 好聽到癲
音樂中心事前投票第一名辛苦哂大家
而家仲有人歌事前投票 (19/9截止)
同埋IDOL CHAMP主舞投票 (30/9截止)
Act 1喺gaon專輯榜
同主打歌Criminal拎到下載榜都得到第一名

https://www.soompi.com/article/1425908wpp/bts-and-shinees-taemin-achieve-double-crowns-on-gaon-weekly-charts
我成日都覺得民民黑髮成個人會再‘慾’啲,好岩跳哩種類型既曲風
記得個陣相思病mv一出既時候,慾到想死
好同意
但真係要揀An Encore真係playlist播出黎點到都唔會skip既歌
其實最近小鬼過身 令我諗返起jh離開個陣日日喊既自己
尤其是身邊有朋友好鐘意小鬼
見到佢咁就覺得好傷心
因為我知有幾心痛
有幾首都好鐘意
如果加埋日專嗰啲 仲更加揀唔落手
我都係揀呢首,見大家上面冇提個心嚇一嚇
係⋯其實就好似以前自己嗰種撕心裂肺
一方面覺得「呀⋯終於有人明我嗰陣嘅感覺」
但其實另一方面都唔識安慰佢哋 因為連我自己都未走出去

今日係你離開我哋第三十三個18號啦,你過得好嗎
난 떠나지 못해 나보다도 소중했던 널
다시 돌아와 tonight 二哥句tonight高音真係聽到個心震一震
다시 돌아와 종현
其實個陣個frd見到我咁
因為我日日都喊 相關既新聞/片 一睇就喊
跟住佢講咗句「洗唔洗呀⋯」
然後我靜靜地自己匿埋喊

跟住佢琴日同我講 終於明白我感受
但我唔洗佢切身體會架其實
呢啲事實在太心痛
珍基正式返工 SM都要出周邊…
幾靚嘅……不過都係留錢買佢SOLO碟好過…
泰民大人又上咗TWITTER

呢個星期上音放 雖然好孤單 不過我會努力
https://twitter.com/SHINee/status/1306850505126064128?s=20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞