忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
邊度睇到
唔理,投票呀
Send 태민 去+820505
音銀中間訪問啊
民仔就黎俘虜晒全韓國後輩喇
sf9澯熙
之前上idol room泰民果集拎到泰民電話勁開心

音中個cam好唔掂囉
啲表情演技又miss曬 仲要影到舞龍咁
呢個澯熙暫時係迷弟中最好感
純粹因為佢好明顯係真真真迷弟,對泰民好真心
Btw cb stage d衫唔多掂cody搞咩 求其著返mv任何一套都好啦
其實今次cb好多數據都有進步
無奈撞正bts.. solo對大熱既團贏既機會真係好微
所以都睇化左
enjoy泰民個舞台 專注睇表演
P.S. 今日音中black rose個打歌look唔錯 criminal都幾好
我又覺得好過琴日
今日個look 真係好好多
好傷心 真係只打一個星期歌
準確黎講係3日
琴日初放 聽日就末放...

音中個cam好唔掂囉
啲表情演技又miss曬 仲要影到舞龍咁
預左輸啦
SOLO對團已經難打
仲要對BTS喎
唔係以為有得打呀
其實今次cb好多數據都有進步
無奈撞正bts.. solo對大熱既團贏既機會真係好微
所以都睇化左
enjoy泰民個舞台 專注睇表演

P.S. 今日音中black rose個打歌look唔錯 criminal都幾好

都係,有嬲既,但一齊enjoy大家都會開心d
今日同民民一樣,為投票分滿分開心
其實係咪SM 對前輩團都係咁....
淨係諗住推superm 同b _ _ 鬥
我有睇個集idol room
佢自己member生日都唔記
但記得泰民生日
真係唔洗諗住正常人會明sm啲操作
我搵個路人做社長都唔會咁
佢開vlive 講泰民 真心fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞