忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
唔記得咗佢嗰個心心mission
噚日成功咗喇
咁睇都係有好有唔好
sm俾佢哋搞算係放養咗
好聽啲就叫俾自由度佢哋
難聽啲就係自己搞掂

有時帶住sm個名係幫到好多
但係有時又會綁手綁腳
我寧願佢地放養都唔好打壓
播superm嘅歌credit返泰民真係唔知好嬲定好笑
我要聽唔好去聽閃
係咪當人傻架

想人播SPERM咪出聲囉
用埋哂啲下三流藉口
因為SW真係好想佢播CRIMINAL
而家MTV都諗緊辦法同佢搞掂件事

人歌twitter同youtube都換咗做泰民樣
今日果然係西裝look
其實放養會好好多
因為唔洗再同公司傾幾時做咩幾時comback
見SJ 成日都comeback 就知
但變咗係要自己諗宣傳個啲野
同埋本身佢地都要夠出名,電視台多人熟上到節目
而且佢地一人一youtube channel真係幫咗好多
差唔多日日都有youtube live 多人subscribe 到連cookbook都有人搵佢地出

我有份投西裝
好唔捨得Criminal 初放即末放
期待11月act 2
期待heaven同identity神曲面世
真係著咗睡衣去簽售
https://twitter.com/nimeatxx/status/1307620294933135361?s=21

是日簽售

飯:偶吧 我這次和我的初戀重逢了
(李泰民吃醋撅嘴中)
飯:是我中學時期真的很喜歡的一個人 十年過去了又再次相遇了 好奇是誰嘛?
泰民:(繼續吃醋中)(哼切嘣)我不好奇呢
飯:我想給你看看呢
泰民:是誰啊? 給我看看
(飯展示給泰民看自己11年前買的ringdingdong專輯里的泰民照片)
李泰民瞬間開朗
(翻譯轉wb)
佢個嘴嘟到
今日人歌兩首歌都好好睇!
鏡頭影得最好
但咁樣就完曬舞台真係好唔抵
好想泰民獲得更多 比更加多人知道佢出咗一張咁正嘅Act1

期待Act2 爆紅
好多SW都講咗MTV件事俾泰民聽
佢好認真咁嘟起個嘴話我真係唔知呢件事
之前計過條數都知得一個星期
SM果然唔會令我失望 真係得一個星期LIVE睇
仲要乜都唔做等收錢
準備咗咁耐ACT1咁就完咗 真係好可惜
不過我見啲COMMENT好多都係讚
投票YOUTUBE銷量都有進步 仲吸到新飯入坑
總算有啲安慰
希望ACT2可以拎到一位等佢開心吓
其實以事論事咁講 美國SM無版權播我覺得都明白嘅
因為唔同國家都係獨立公司

但問題係佢唔解決
仲要用superm 頂咗佢
人地想要播泰民 你就話播superm都得啫

依家美國個邊啲fans 同mtv 有無後續?
真心今次出碟個feedback係真係好好
我都見到好多人話 taemin deserves better
咩都進步咗勁多 係得SM..

唯有寄望Act2 ...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞