忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
準備開一個GOOGLE SITE

本身諗住整埋打榜投票嘅STEPS
頭先已經整緊落去
點知佢ERROR咗乜嘢都冇SAVE到

準備好再俾條LINK大家
唔益CD-ROM

今日終於買左bubble
我都驚啲語音會聽唔明...
如果有翻譯真係多謝絲打~
好羨慕你地有之前d對話
快啲喺bubble flirt我啦李泰民
立左立ig,係咪播緊爸爸不睡覺?好似勁好笑李泰民塊面畫到花晒

打算遲d買埋珍基個bubble,用佢d日常大叔嘮叨平衡下心情
200916 視頻簽售

粉絲:親愛的怎麼能把我弄醒了 自己卻先睡著了?
🧀️:對不起~其實我為了家庭在努力工作 所以~太累了 所以一下就睡過去了呢
粉絲:真的嗎?
🧀️:嗯嗯
粉絲:但是這是什麼啊 (上面pin左果張圖)
🧀️:(爆笑)這是什麼啊?
粉絲:泰民尼到底有多少老婆啊?
🧀️:其實hhh 剛才那照片是什麼啊
姐姐 真的好搞笑啊
粉絲:我是第幾個啊?
🧀️:你說什麼?
粉絲:我是第幾任夫人啊?
🧀️:噢…3642任夫人啊 對不起~
粉絲:沒關係 我愛你

講緊當年唱REPLAY接唔到支咪
搞到KEY拎住兩支咪擺ENDING POSE
唔該哂你呀呢輪可能會更得慢啲
做嘢比較忙 唔係成日更新到

成日俾佢炸機
佢真係好得意
當你係朋友咁乜都講一餐

Criminal個鏡頭唔係成日兜黎兜去我可以睇多兩次

好想快D睇到音樂節目fancam版

兜嚟兜去暈到爆炸,好辛苦咁睇晒一次
d eye contact cam 個人認為有d多餘
我反而覺得eye contact cam幾好幾新鮮
未試過可以同泰民對視咁耐
就算只係隔住個mon對視
李泰民d眼神太殺死人
我望太耐自己都怕羞埋 唔敢一直望
佢去到最尾都要電個鏡頭點頂呀
呢啲係泰民 成員 SW同埋所有有份宣傳嘅人嘅努力
對比起上嚟SM正一垃圾
戴眼罩型到HIHI
今次啲造型都好好
不過咁少上打歌節目
可能就係得呢幾套衫睇
原來superm個綜藝有情景劇

唔怪得bubble無啦啦講呢啲
the stage啲鏡頭真係痴撚線
本身見出咗one take好期待
點知佢搖到阿媽都唔認得 睇到想嘔
有無蛋堡絲可以全程望住李泰民對眼 唔避開?
望左幾秒 個人已經開始熱 面都開始紅
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞