忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
佢好似之前咁撒嬌既話我會頂唔順
話結婚呢d就笑完就算
佢真係玩得開心就ok,唔想佢勉強自己
At least而加睇佢都唔似勉強既
因為有時啲飯講野太癲/太突然
見到佢都會好開心咁笑咗
然後就會開始代入

投票師又要出動
今次係人歌 用melon嘅朋友就可以投票
投票到19/9截止
結果會喺27/9人氣歌謠節目內公布

1.撳最左上角三行

2.撳이벤트

3.撳最頂嘅人氣歌謠投票

4.入去之後揀三首歌
每次都必須要揀三首歌
唔可以分開投俾同一首歌
拉落少少至會見到Criminal
揀完之後撳투표하기

5.對一對三首歌之中有冇Criminal
冇嘅就撳취소再揀返
冇問題嘅就撳확인

6.出現以下字樣即係已經完成投票
講起佢開心咁笑左
有次live有fans笑佢d英文好好笑
佢就笑住話個fans你英文好好咩依家 唔準笑 我識三國語言架
好鍾意呢d對待fans好似朋友咁既交流

Twitter見到,Re琴晚bubble,笑死我
佢轉數好快
原來佢未send msg前都會自動消1
唔係佢可以有一鍵全部已讀功能
但至少尋日佢訓前我打嘅最後幾句都讀咗
呢個對話 李泰民又係轉數勁快
依家識得反flirt人

200915視頻簽售
SW:泰民啊 但是好像打錯電話了。
:電話打錯了嗎?
SW:本來說是性感的泰民尼打來電話的, 現在 是可愛的泰民尼打來的呢?
:啊~是嗎我太妒忌了, 所以先打過來了。
可愛泰下班啦
投票師最近好忙
idol champ app又有新投票
係投團體嘅主舞
贏咗會有江南地鐵站嘅廣告

今日簽售,琴晚戒指風波後續

泰民:你好
飯:親愛的~~有去換戒指的大小嗎
泰民:太忙了現在還沒去換呢
飯:還沒換嘛?ㅜㅜ
泰民:但是給你這個(拿出戒指) 是無名指對吧?
飯:到底你是按照誰的尺寸量的啊?!!
泰民:其實我同時在和很多人見面
飯:哈…真是沒辦法..🤦‍♀️
泰民:但即使這樣你也會愛我吧?
飯:當然啦!
泰民:怎麼辦呀ㅜㅜ

玩埋壞男人人設

同時和多人見面
正常女仔已經一巴打過去
依家仲會話仲愛你

仲要隨身帶住隻戒指去簽售
一定有好多飯都問:我隻戒指呢?
有人簽售提議開通宵演唱會
泰民話真係會開,仲話會比大家坐日出之後第一班車走
今日出左好多段the stage片
sm一係唔出 一出出咁多
同泰民過夜
符合佢今次嘅主題
要重生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞