忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
分分鐘係佢記錯自己幾高
見最近對厚底Converse 老是常出現
以為自己唔夠高
分明打壓泰民啦
驚宣傳泰民會搶左Super M個勢
係想honor泰民就播SHINee 講咩野Super M
又有投票
今次係MNET MCD事前投票

9月21號完結

其實我有諗過SM係咪想用superm憾bts
Superm未comeback前唔推泰民
將所有focus同資源擺晒落superm度
Touchwood講句superm真係贏到bts咪感覺上superm好勁咁囉
睇下前面咁多人comeback都冇人贏到係得superm得咋

用腳指尾諗都知冇可能羸到
人哋咁多FANS
可以唔打歌上到一位長期喺一位
SPERM隻歌連榜都上唔到
TARGET AUDIENCE都唔理
連自己FANS都抵制
仲想利用韓飯為你賣命?根本冇可能
好心佢就解散SPERM啦

本來都相安無事
SPERM一出咗就開始多事
我仲好記得上年要點樣谷碟 感覺非常之難睇
有個人封面我至買 今次冇 所以連睇都冇睇
其實我有諗過SM係咪想用superm憾bts
Superm未comeback前唔推泰民
將所有focus同資源擺晒落superm度
Touchwood講句superm真係贏到bts咪感覺上superm好勁咁囉
睇下前面咁多人comeback都冇人贏到係得superm得咋

用腳趾尾諗都知冇可能羸到
人哋咁多FANS
可以唔打歌上到一位長期喺一位
SPERM隻歌連榜都上唔到
TARGET AUDIENCE都唔理
連自己FANS都抵制
仲想利用韓飯為你賣命?根本冇可能
好心佢就解散SPERM啦

本來都相安無事
SPERM一出咗就開始多事
我仲好記得上年要點樣谷碟 感覺非常之難睇
有個人封面我至買 今次冇 所以連睇都冇睇
基本上呢個時間comeback都做硬炮灰
所以輸比防彈都預計之內
不過對SM迷之操作真係嬲呀

大家知唔知今次係咪只打一個星期歌?
去到聽日既人歌就完?
雖然打歌去每個音樂節目都好辛苦
每個都要花差不多成日既時間
同埋宜家無粉絲在場 無應援無互動 氣氛真係差好多..
但又好想睇到多啲criminal既舞台
真係好中意今次CB
我都想知
https://youtu.be/1QiayYtKMbM

緩和下心情,欣賞下民民琴日個stage既mr removed
原來black rose都有

https://youtu.be/JTspo-wgYh4
呀~~~~我地有香港代表
要大大個banner放係度話比人知咩叫吞CD,咩叫CDINee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞