忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
呢個真
快啲翻黎嘈住泰民佢哋啦 唔好再嘈住其他軍人喇
大家既荷包準備好未呀?
COSMOPOLITAN 11月刊
好鐘意呢張相 兩個都笑得好開心
久違既onkey
key喺ig post叫溫流老頭
好耐無聽過了 好懷念
好想快d睇到珍基錄緊既節目
好想快d睇到閃閃合體
終於搵到閃既post
https://m.blog.naver.com/eltaem/222122956060

HARMONY而家進行緊ACT2應援集資
集資金額多過5蚊美金會有小禮物
參加者嘅名會出現喺屏幕上5秒
有冇人想參加?
25/10 夜晚7點截止
係卡車應援
專輯集資我先join
想問下前兩日見到harmony post左張T字款戒指,係咪有得買定點?好靚啊好似tiffany個款
係之前集資嘅禮物
molamola 無我份喇
我地之前集咗邊度話?
我自己之後有去kin家dum錢,有無禮物架?
(雖然都無預過會有禮物,但見到隻戒指真心靚好想買
嗰陣入咗俾@support_shinee 冇禮物
我會MON住HORMANY幾時再有集資
佢嘅集資通常都會有禮物
以前參加過生日集資同寫祝賀說話俾泰民
佢就收集大家嘅字句然後整做廣告 感覺幾正
專輯集資我先join
想問下前兩日見到harmony post左張T字款戒指,係咪有得買定點?好靚啊好似tiffany個款
係之前集資嘅禮物
molamola 無我份喇
我地之前集咗邊度話?
我自己之後有去kin家dum錢,有無禮物架?
(雖然都無預過會有禮物,但見到隻戒指真心靚好想買
嗰陣入咗俾@support_shinee 冇禮物
我會MON住HORMANY HARMONY幾時再有集資
佢嘅集資通常都會有禮物
以前參加過生日集資同寫祝賀說話俾泰民
佢就收集大家嘅字句然後整做廣告 感覺幾正

佢有禮物嘅話都會寫明送啲乜
同埋要填表填地址 收件人名
哦~咁我哋到時睇吓一唔一齊夾唔該蛋堡絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞