忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
轉頭補打intro
留名
lm
留明先

傾到不知時日 差少少踩中樓主個1001
我打title個陣手都震埋呀

Lm
lm
〈SHINee討論區〉集氣忙內cb!!!>///<
https://lih.kg/aBGxyfU

前po太多野睇
建議追返前po
可愛泰啲圖靚到
見住佢由怕生到願意係唔同場合講嘢
同班新隊員拍野要做到自己好輕鬆咁
欣賞佢突破自己咁多,但講到尾淨係希望佢身心都健康,真係開心,唔好俾太多壓力自己,唔好太介意外人既睇法正如佢以前係xtra cam咁講,用素人李泰民眼光睇人哋對藝人李泰民既睇法,淡然d就好

佢咁忙都肯學肯講已經好好啦
見佢直播都講好多英文
佢真係好努力同fans溝通

話泰民唔了解superm真係好笑
一個組左一年嘅團可以有幾了解呀?
仲要平時大家各有各忙要專注返原生團/自己solo
閃準備左咁耐都要出道左幾年先真正磨合到啦
同埋好明顯個game李泰民係亂咁答啦
呢個老藝人目的唔係要答啱係要好玩囉

鍾意左李泰民咁耐真係睇到佢好大變化
由以前怕怕醜醜都依家識表達自己
同fans關係都變到好似家人朋友咁可以互相支持
希望佢唔好因爲D惡評而唔開心
佢已經做得夠多夠好啦
見住佢由怕生到願意係唔同場合講嘢
同班新隊員拍野要做到自己好輕鬆咁
欣賞佢突破自己咁多,但講到尾淨係希望佢身心都健康,真係開心,唔好俾太多壓力自己,唔好太介意外人既睇法正如佢以前係xtra cam咁講,用素人李泰民眼光睇人哋對藝人李泰民既睇法,淡然d就好

再諗多諗,泰民願意咁樣宣洩下情緒,願意俾我哋知道佢心情唔好,都好過佢自己屈埋自己承受
我覺得大家唔洗咁擔心
崔大隊長同起範就快退伍 佢地一定會照顧好我地泰架
18號music bank泰民年唱Criminal同black rose

https://twitter.com/SHINee/status/1305690746758901762?s=19
18號music bank泰民會唱Criminal同black rose

https://twitter.com/SHINee/status/1305690746758901762?s=19[/quote]
間唔中上水,啱啱出返嚟仲適應緊社會嘅阿扣留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞