忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
S.M. Ent.:新女團出道 (10月)、NCT 日本回歸(11月)、SHINee 溫流個人作品 (11月)、EXO-SC 與伯賢追加回歸 (12月)、Red Velvet 完全體回歸 (12月)、東方神起可能回歸 (12月)
唔通閃要下年年頭CB

民民個act 2係咪要同牛牛撞
sm咁黐線 應該會做得出
雖然想珍基出碟 但係唔想佢哋撞埋一齊
牛牛應該出單曲?
你睇佢exo同一隊都擺同一個月
唔知想點
Superm 個project有咁快完?
嘩咩事
放去sm town個channel
仲有成27分半鐘
突然咁有良心
唔好又叫閃佢地一齊帶新女團
邊度有得買閃嘅舊碟
YESASIA有 你想買邊隻?
我搵吓屋企有冇 有啲全新未開過
我都見到 開心到我
已經好期待act 2
本身concert個版本已經好正
兩個版本都擺曬入去得唔得

音樂中心投票已經開始
投票去到18號香港時間朝早十點完結

1. 先下載MUBEAT APP
mubeat.page.link/ozWR

2. 撳人仔登入 如果未有帳號 就撳SIGN IN登記

3. 登入之後撳中間個盒

4. 撳第一個 EP. 695入去投票

5. 每3個心心可以換1票
即係要投十票嘅話就要30個心心
而賺心心嘅方法有睇30秒廣告同埋玩遊戲
每日可以睇15次廣告
亦都可以課金買心心

6. 夠心心之後就可以撳VOTE換票投票
換票嘅話先撳泰民嗰行個心心
跟住撳VOTE投票 就完成投票

已投!!

PIN爆你!!
人歌都可以用MELON APP投票
一陣投票

Sidetrack下,有無人知邊度有得買泰民呢類耳環

佢話個系列係prologue-act 1-act 2
Prologue應該唔係2 kids?
定係出完act 2先出前傳?好似電影咁?
但成個系列應該最想表達泰民脫胎換骨有新image,返返去prologue又好似怪怪地

仲睇緊Taemin the stage,感覺佢第時去到三四十歲、四五十歲做producer都好適合,諗法好macro
李泰民個衰仔Bubble又flirt 9人啦
我結婚啦多謝絲打們祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞