忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
早幾日先睇返10週年fanmeet 佢做主持rip
佢有一排突然之間瘦咗好多 跟住就一直都好瘦
唔知係減肥 定係當時已經有病

佢對閃閃好好一直以嚟辛苦喇
呢位姐姐真係由閃出道睇住佢地大
仲記得佢主持10週年fanmeet我特別感觸
睇到單新聞真係好唔開心
希望姐姐喺天堂生活得開心
真係好傷心,仲要同屋企人一齊走⋯⋯
RIP
多謝你呢個稱呼令我笑返下
一直都幾鐘意呢個姐姐做主持
又對閃閃好
希望佢可以安息
對唔字原來係閃既Vlive channel黎
見cover 係泰泰所以一時無帶眼 sorly
NOT A BIG DEAL LA
佢哋終於有自己VLIVE CHANNEL
唔駛再用SM嗰個
好shocked 佢對閃真係好好,係個真正嘅閃fans
act 2 preview

好乾淨,好鍾意

呢個係咪民民之前所謂嘅露臍裝
夠保守,我鍾意

真係愈睇愈鍾意act 2包裝設計,真係好乾淨好舒服,完全係我口味,好想買勁多運回專(仲可以加大抽中機會online fan event call,如果抽得中唔洗飛過去真係參與到),但理智同儲存空間好努力咁拉住我
呢套衫我諗起喺大阪SMT跳獨別著過嘅黑色露臍裝
今次用白色個FEEL好似喺愛琴海咁
好安靜好舒服好PEACEFUL
啲取景又靚 尤其是喺山上面同湖邊啲相
連卡仔都用咗拱門形
諗起以前讀教會學校啲修女送嘅聖相

ACT 2就咁睇已經有種得到重生嘅感覺

最鐘意既制服look
睇真d 係exactly everybody既果套衫喎
唔知有咩意思呢
耳環戒指都一樣
件衫爛哂 條褲污糟哂
係咪代表呢十幾年嘅歷練
成就出而家嘅泰民
由佢n個月前post既自己cos自己冬菇頭,到依家act 2終於出,呢個蛻變記錄真係籌備左好耐

其實講到十幾年蛻變啊浴火重生啊好多好大好宏偉嘅concept,係好正好有意義,不過我最希望嘅都係李泰民同閃閃一直可以健康快樂咁生活/活動已經好足夠
見到HARMONY話就快截止即刻入數
ACT2集資嘅錢已經入咗俾HARMONY
整合後總共292.16美元(手續費及禮物運費由本人支付)
以下係入數證明

再一次感謝大家嘅參與泰豬愛你哋
我已經SET咗EMAIL俾HARMONY通知要幾多份禮物各位可以放心
好慶幸可以同佢哋一齊成長
希望佢哋
同埋世上所有善良嘅人可以開心咁
為自己而活著

好好奇佢本來NGDA演唱會會點樣演繹今次嘅歌
希望可以快啲欣賞到佢 仲有閃閃嘅現場演出
會唔會有beyond live concert睇住先
填咗表想同我訂ACT2嘅巴絲留意:

我同朋友打算喺KWOTN4U或者跟KIN訂
不過暫時都只係得RANDOM版
所以我同朋友都仲未訂
如果最後真係需要訂RANDOM
會盡量跟大家想要嘅版本同數量分配

如果想更改訂碟資料或者唔訂
麻煩5號(即係聽日)夜晚8點前同我講聲
唔該哂大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞