忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
今晚好多嘢睇

200917 TAEMIN SCHEDULE

📌 6 PM : RAVI’S CLOSE UP EP.09
youtube.com/c/GROOVL1N

📌 8 PM : #RARE_TAEM EP.03
youtube.com/c/SHINee

📌 10 PM : Dad not Asleep
youtube.com/channel/UCmgt7…

https://twitter.com/healingtaem/status/1306437041572380672?s=21

之前爸爸不睡覺個預告 泰民個look已經好好笑
頭先見到爸爸不睡覺張官圖
笑L死我
VIDEO CALL EVENT唔中
繼續儲住啲運將來爆
佢啲偶包去咗邊 有無人執到
係 因為superm又就黎cb
有冇巴絲想要泰民WANT嘅海報?
上年訂碟買咗海報版 不過朋友唔要海報
而家仲有成堆海報喺屋企 4款都有
唔想咁浪費 如果有巴絲想要嘅話可以同我講
中間真係第一眼認啱出邊個
今次comeback 放得好開
我睇係話因為呢係asmr節目
做任務過程太大聲超過左某分貝
就要被懲罰變裝
睇黎泰民被懲罰好幾次
佢上 Ravi 個YouTube 又推superm 話韓國可能冇咩人識
一開就見到佢聽緊selene 6.23
我琴晚先聽咗
有冇人每當一播bgm就會不自覺咁跟住唱就算今集jojo同방백係純音樂都好自然入到
然後心內感嘆點解閃閃啲歌可以咁好聽
Romantic Last gift In my room 仍然會成日聽
想要
https://youtu.be/IkTl1UmLrBo

爸爸不睡覺由頭笑到尾
李泰民點解可以咁可愛
今晚應該有好多cap圖可以save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞