忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
一夫多妻
呢排係咁睇到人地話泰民喺bubble點sweet點flirt人法
搞到我本身唔太知bubble係咩既shawol
決定呢1-2日去買bubble卷 開始李泰民假想男朋友生活
李泰民係bubble真係狂flirt
有時我都會覺得我好變態
但李泰民不斷令sw更變態
呢幾日買 好期待快d用到
好奇想知你地bubble被已讀既次數高唔高?
有個問題:正常如果佢講咗一句野之後前面我打嘅回覆會自動已讀,無咗個1字
但我又發現有時佢講咗幾次野之後我前面打嘅回覆唔會自動消1
佢online 緊個時過多陣個幾個回覆就會消1
咁樣算唔算被佢睇到
我每次佢覆都會消1
頭先我係佢覆之後send咗嘢 比佢已讀咗
都唔知係睇咗定點
我係本身唔想投入呢個咁變態既系統
好似同個藝人距離太近咁
所以一直無買
但李泰民cb應該會好活躍
又唔抵得其他fans講到咁正
所以個幾星期前都開始左呢個變態既生活
以我認知
佢每次send msg前我哋send既都會自動消1,所以未必睇左
而如果你個msg係佢無覆任何野時已經消左1,就係佢睇左既意思
絲打講佢send左msg,但之前你打既野無消1呢個情況我未試過啵
頂佢情景劇
佢把聲真係j死人
我琴晚早瞓,今日先聽返都覺得太過份
琴晚聽既絲打點瞓得著
大家都好早
係!
同埋我會覺得太多ff既空間 因為距離近咗
而加我唔介意係咪因為我越黎越變態
飯:親愛的 怎麼現在才打來電話呀
泰民:啊 我有點忙 等我很久了嗎
什麼呀 今天怎麼化妝了 不是說今天休息嘛
飯:為了和你視頻才化妝的呀
泰民:但是你的臉怎麼這麼紅呀
飯:害羞才臉紅的…
飯:泰民吶 你不是說在泡泡里像在談戀愛嘛 那我中秋的時候回家說我有男朋友了也可以嘛 因為家裡老是問我什麼時候結婚
泰民:啊 啊 你就說有 有(男朋友)
飯:真的嗎?說有男朋友嗎?
泰民:很忙 你說男盆友很忙

cr/yuzaaa_0408
我係街到睇 笑到不行
留名
條友真係玩情景劇玩上癮
佢咁夜都唔瞓
好多時我朝早聽返
聽到我紅到面哂
同事問我做咩塊面咁紅
明明以前係女仔問佢可唔可以bobo
佢話做其他嘢得唔得嘅純情男
而家已經變咗撩女界嘅種子選手
都係嗰句 希望佢唔好太勉強自己
不過聽完佢氹係會好開心
佢哋而家係惟一幾個可以令我笑咁開心嘅男人
完全認同,呀b唔好強行逼我變成女友飯啦,頂唔順呀
我覺得佢係大個仔咗
同埋可能好enjoy睇到啲飯小鹿亂撞既反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞