忙內初動破十萬呀!!>///<

1001 回覆
22 Like 17 Dislike
上年泰民TMI個concert
twitter見到澯熙嗰日自己有schedule一完左
就拉左同隊既成員去睇
我自己都對佢最有好感

開頭見到泰民有紋身都幾驚訝 心情有啲複雜
睇住佢白白嫩嫩既男仔 依家長大到有紋身
不過因為係李泰民 佢鐘意做既野/決定我都支持
依家好想知有咩原因紋呢2個紋身

之前SuperM上認哥
泰民手臂個紋身都有用膠布貼住
應該係真了
雖然好鍾意佢著紅色衫
不過今日黑色LOOK好襯首歌
BLACK ROSE個造型好睇過肉色底衫好多
今日有4個投票要投
人歌事前投票聽朝就會完
MCD事前投票21號完
SHOW CHAMPION事前投票20號香港時間5點完
IDOL CHAMP主舞投票30號完
嬴咗嘅話會有江南地鐵站嘅廣告
小道消息
10月11月comeback都會死 成堆大團排隊出歌想泰民有一位啊
睡衣咁多人揀
想睇佢著睡衣跳criminal

好矛盾 想佢出碟
但係又想佢喺個好嘅期出
但係已經拖咗好耐 唔想再拖

點都好
而家sm已經唔再理閃閃
只求佢唔好再搞搞震
搞到泰民做夾心人 仲要分身

反而環球對閃閃真係算係咁
啲mv拍得靚又有心意
(都有求其 但係機率冇咁高)
GTT淨係個鐵門已經係天價
人哋都冇去第二度拍 都係室內景
不過啲CG同音效都做得好好
冇好似sm咁整埋啲懶有型又多餘嘅聲效
仲未講動用嘅人力物力

最記得flame of love前奏 跌落水裡面嘅水聲
仲有泰民整(??)啲火出嚟嗰陣 都係有聲

每次都會有戶外大型廣告宣傳
five嗰陣有山手線銀座線廣告宣傳
出from now on精選嗰陣仲有五座塔打湖水綠色燈
又集合sw所寫嘅字句做廣告
泰民仲上到007
出韓文碟又會宣傳
今次都有出notice同搞聽歌抽選event
下星期key生日 香港會有杯套應援
https://www.instagram.com/p/CFPhBsqADZi/?igshid=13po7vu5i1j23
11月咩好日子呀?
又大撞車

泰民話 act 2 會有heaven 同 identity!
仲有mubeat都可以每日儲定,等act 2用~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞