無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
見無人開post就開嗰二出嚟吹吓水

利申:勿相認 垃圾巨蟹座本人是也

我鍾意蟹仔喎
利申:現任都係巨蟹座
巨蟹女
身邊好多巨蟹女全部性格勁好
點解我地都無拖拍
中意咗個巨蟹仔
利申: 巨蟹女
以前好鐵意巨蟹男,同隻A0蟹男拍過一次拖之後不了。
煩到仆街
成日講分手,我死挨爛挨,佢都講到好決絕,散完一日都無會搵返我

根本唔知自己想點

一齊個陣唔搵人,好似傾多句都阻住佢
主動話我知佢唔多鍾意搵人傾計 我心諗:你拍咩拖呢先生

我係雙魚座,都好無安住感,一直付出氹佢打開心屝我都會累

到最後分手(佢講先,然後Qoo煲)佢Qoo唔到煲,我話我太累,唔想再畀佢hurt
佢:「我只係做錯一件事啫(佢講分手),點解你唔畀機會我,點解你要破壞依3年回憶」
總括:
1. 巨蟹活係自己世界,覺得全世界欠咗佢
2. 鍾意人地聽佢講,係佢既專長領域入面要全部人聽佢講,唔係會躁
3. 你係佢身邊佢當咗你係佢既物件(無錯係物件),佢唔會特別做咩野珍惜你,因為你已經屬於佢。要畀佢知道有機會無咗,佢先係咁咦做下珍惜既姿態
4. 唔理人地感受,自己要做到既野一定要做到
5. 固執,唔會變通。佢既定咗你係錯,你講咩都係藉口
6. 好似小朋友,其他人讚佢幾句就會開心成日(人地可能只係客套說話)。愈讚會愈堅定自己造法無錯,好易俾人利用

利申:3年ex係巨蟹,最好同性朋友巨蟹,前老闆都係巨蟹
鍾意左個巨蟹既點算
巨蟹好易對人有好感 點搞
又唔想斷曬佢d異性朋友
有冇人唔在意有冇拖拍,鐘意自己一個多啲?
總括:
2. 鍾意人地聽佢講,係佢既專長領域入面要全部人聽佢講,唔係會躁
3. 你係佢身邊佢當咗你係佢既物件(無錯係物件),佢唔會特別做咩野珍惜你,因為你已經屬於佢。要畀佢知道有機會無咗,佢先係咁咦做下珍惜既姿態
6. 好似小朋友,其他人讚佢幾句就會開心成日(人地可能只係客套說話)。愈讚會愈堅定自己造法無錯,好易俾人利用

其實其他巨蟹座係咪都一樣冇乜自信但係又成日好懶醒咁
巨蟹
成日都冇安全感亂諗野

硬係要做啲嘢比安全感自己
自己真係好撚煩

唉屌 有野做 忙都好呀 最慘冇野做 就淨係識亂諗野 少少事都可以幻想到好大件事
最仆街係真係鐘意一個人 就係真瞓身all in 仆心仆命 點解呀

啱啱同男友兩個月
自問真係仆心仆命
又煲湯又煮飯
成日好驚自己有少少做得唔好佢就唔要我
佢唔出聲又驚佢嬲緊
明明自己無做錯都好驚
點解我咁垃圾
巨蟹
成日都冇安全感亂諗野

自己真係好撚煩

唉屌 有野做 忙都好呀 最慘冇野做 就淨係識亂諗野 少少事都可以幻想到好大件事
最仆街係真係鐘意一個人 就係真瞓身all in 仆心仆命 點解呀

啱啱同男友兩個月
自問真係仆心仆命
又煲湯又煮飯
佢唔出聲又驚佢嬲緊
明明自己無做錯都好驚
點解我咁垃圾

做我女朋友
總括:

巨蟹座無撚用
巨蟹
成日都冇安全感亂諗野

自己真係好撚煩

啱啱同男友兩個月
自問真係仆心仆命
又煲湯又煮飯
佢唔出聲又驚佢嬲緊
明明自己無做錯都好驚
點解我咁垃圾

做我女朋友

我覺得自己真係好撚煩
又唔想斷曬佢d異性朋友

超撚容易對人有好感
但又唔係真係鍾意架喎
垃圾都不如

我係
雙魚仔留名
我識到有個巨蟹女幾好喎
細心又體貼
總有d 傻

無巴打們講得咁差喎
唔好諗野咁負面啦
利申 巨蟹
我識到有個巨蟹女幾好喎
細心又體貼
總有d 傻

無巴打們講得咁差喎

你睇唔到姐
又唔想斷曬佢d異性朋友

超撚容易對人有好感
但又唔係真係鍾意架喎

係囉屌
一對人有好感 就瘋狂ff
過一排諗翻就覺得自己好on9

利申 有男朋友 (係咪好仆街⋯⋯)
我識到有個巨蟹女幾好喎
細心又體貼
總有d 傻

無巴打們講得咁差喎

你未睇到姐
唔發作個陣係好好嘅
巨蟹女
身邊好多巨蟹女全部性格勁好
點解我地都無拖拍

上網睇話巨蟹女夾天蠍男
我天蠍男一個巨蟹女都識唔到
又唔想斷曬佢d異性朋友

超撚容易對人有好感
但又唔係真係鍾意架喎

係囉屌
一對人有好感 就瘋狂ff
過一排諗翻就覺得自己好on9

利申 有男朋友 (係咪好仆街⋯⋯)

如果有好感 相處左會唔會變鐘意架
絲打無行動都唔算仆街
最仆街係明明諗住當佢好朋友 又鐘意左人 出軌
但自己又有男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞