無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
其實我真係睇唔透蟹仔
同佢識左3個月 之前覺得大家都互有好感 因為日傾夜傾
又會講下曖昧野 佢又會帶埋我同佢班朋友玩
頭一兩次都係佢約我 但之後到我約佢就好難先肯出
到到最近佢有時會已讀不回我 明明之前就成日係又搵唔係又搵
佢成日會問我做乜叫春 但我又唔敢講其實係關於佢
到左尋晚我終於表白左 但佢睇完都冇乜表示
決定放手move on了

利申: 人馬

關於已讀不回 係因為有嘢忙緊
或唔記得覆 或覆緊其他人
不過就咁睇佢應該對妳失去咗興趣
如果唔係無咁難約 難約之前妳做過乜嚟

佢有時打波先會唔覆 基本上都係秒回
係有時講講下就會已讀不回
我約佢食飯都會出 但就冇試過約得成一個約會
我就係唔知點解會咁突然 可能佢覺得我同男仔玩得埋掛...

人馬同巨蟹 祝你好運

我其實都知好唔夾
真係唔撚明巨蟹座女仔
好撚灰
乜撚野都唔講
問又問過 哄又哄過
甚至乜都唔洗佢講,直接買機票
只係想係佢身邊陪住佢 比佢知道身邊有人關心佢
但佢嘅態度都係唔想我陪咁

利申:處女座,Long d

唉 我好明白你既感受ching
早幾日同巨蟹既女友嘈交
原因係佢成日掛住同男仔朋友玩
幾日都唔搵我
問佢做咩 又唔理我
咩都收收埋埋 唔肯同我講
一開始拍拖都唔係咁
e家冷戰緊
佢叫我唔好搵佢1個月
今日先第6日
好撚辛苦 好想死

利申 金牛座 男 LongD
真係唔撚明巨蟹座女仔
好撚灰
乜撚野都唔講
問又問過 哄又哄過
甚至乜都唔洗佢講,直接買機票
只係想係佢身邊陪住佢 比佢知道身邊有人關心佢
但佢嘅態度都係唔想我陪咁

利申:處女座,Long d

唉 我好明白你既感受ching
早幾日同巨蟹既女友嘈交
原因係佢成日掛住同男仔朋友玩
幾日都唔搵我
問佢做咩 又唔理我
咩都收收埋埋 唔肯同我講
一開始拍拖都唔係咁
e家冷戰緊
佢叫我唔好搵佢1個月
今日先第6日
好撚辛苦 好想死

利申 金牛座 男 LongD

蟹仔Long D過來人

唔係話long D一定唔work 但係失敗既case>成功 特別係蟹對其他long

之前都講過 蟹仔係家庭意識好重既人 個ex就係唔信自己 好想分享自己既外國生活俾對方知 但係一有啲乜關異性既野就會俾人暗串 久而久之積左好多不滿

蟹派帽既機會係勁低 你唔信佢去質疑佢 佢就會覺得你好煩 樣樣都要理 反而會好易嘈架

巴打睇開啲 俾多小小空間佢 可能對大家好啲
巨蟹女
身邊好多巨蟹女全部性格勁好
點解我地都無拖拍

因為一有男仔接近就好冷淡。以為你地對佢好反感。

姐係有留意你囉

同巨蟹女分咗手係咪冇可能一齊翻?
EX係巨蟹

勁無安全感 對我好好 真係超好

但無耐真係覺得有D煩 咁就88
我係蟹女
但係樓上講個啲巨蟹特徵我全部都唔係
究竟我係咪巨蟹?
不過我好難去中意一個人或者對異性有好感,好似永遠都唔會用真心去中意咁
係咪巨蟹特徵嚟?

妳有無拍過拖 受過傷?

無受過傷,宜家拍緊拖係初戀嚟,不過我都用左好長時間去中意佢。以前有見過其他男仔覺得ok不過係條件上例如樣幾好,但係只係停留係覺得ok,唔會有好感更加唔好話中意
根本天生失敗者
利申 巨蟹
根本天生失敗者
利申 巨蟹

點解咁講?
已讀不回我之後又搵返我係咩玩法?
表完白又唔信我係鐘意佢咁 玩夠未啊屌你
點樣可以令自己唔好咁多疑同敏感
成日覺得其他人唔鍾意我
成日覺得其他人唔鍾意我

點解你地咁冇安全感?
有冇蟹女同過天秤仔拍拖 好難捉摸呀天秤
成日覺得其他人唔鍾意我

點解你地咁冇安全感?

唔知 好易會FF好多野
成日覺得其他人唔鍾意我

點解你地咁冇安全感?

唔知 好易會FF好多野

其實咁做人好辛苦,日日返工都係到諗
成日覺得其他人唔鍾意我

點解你地咁冇安全感?

唔知 好易會FF好多野

我係無安全感既時候先會咁諗,諗完訓醒就冇事
成日覺得其他人唔鍾意我

點解你地咁冇安全感?

唔知 好易會FF好多野

我係無安全感既時候先會咁諗,諗完訓醒就冇事

屌我日日都咁諗,覺得自己成個女人咁
有冇蟹女同過天秤仔拍拖 好難捉摸呀天秤

試過同天秤男拍拖
開頭好地地
但反而係佢成日亂諗野 覺得自己好差
最後佢講分手😓😓
身為巨蟹男我都覺得自己好犯賤好煩 
長期mon住部電話等同佢wts傾計
又問依問路, 郁啲就敏感
明知咁樣好煩, 但偏偏就控制唔到自己搵佢
最後涯咗3個月就散咗
唔通都要搵番個巨蟹女互煩先得?!....
巨蟹

仲要加埋
潔癖同強逼
蟹仔是垃圾
就算鐘意一個人
都可以自卑到地底添咁
蟹仔是垃圾
就算鐘意一個人
都可以自卑到地底添咁

啱呀, 永遠覺得自己襯唔起佢
出街拖佢手自己都覺得好似影衰佢咁
蟹仔是垃圾
就算鐘意一個人
都可以自卑到地底添咁

啱呀, 永遠覺得自己襯唔起佢
出街拖佢手自己都覺得好似影衰佢咁

垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞