無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
巨蟹真係辣殺黎
利申 辣殺
點樣先可以討得巨蟹男歡八心 會唔會嫌女友痴身

討蟹男歡心, 你要好聽佢話
就算佢講既野係錯, 都要好同意佢
否則會畀佢說服到你聽為止
或者覺得你唔識野

佢地要既痴身唔係成日搵佢, 只係你乖乖地屬於佢, 等佢想搵你 你要出現
同佢處於同一個地方, 然後各自做自己野就得

如果做到就得

我就係啲太痴身成日忍唔住要搵佢果種

比到安全感佢 其實鍾唔鍾意痴身就個個唔同
不過巨蟹我嘅話就鍾意痴身嘅
心靈交流都幾重要
如果巨蟹同妳講佢自己嘅秘密
係幾重要嘅一步 不過都係慢熱
不過要首先知道佢係咪鍾意妳
唔鍾意妳 妳做幾多嘢都無用
要溝巨蟹要慢慢嚟唔急得
唔好用激將法話比佢知好多仔溝緊妳
令佢緊張妳 呢招一出 巨蟹多數會消失
對妳無哂興趣 除非嗰隻巨蟹出開嚟玩
如果唔係唔好用呢招 只會反效果
加油啦

你勁俾心機覆
利伸已經係男女朋友不過我又激嬲左佢崩潰
我要跪玻璃唔想佢唔開心😭
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

一啲都唔好,同一個獅子女離離合合左兩次兩次都比佢飛

我都係咁 岩岩俾獅子女飛

巴打因為咩事散?
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

巴打因為咩事散?

獅子女表示十萬個心心俾自己嘅巨蟹男友
佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

巴打因為咩事散?

佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男

果陣我嬲 ex都係潛水 咁做反而覺得自己對佢唔重要
但其實巨蟹仔好耳仔軟 打俾佢俾佢聽到你把聲已經好好
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

巴打因為咩事散?

佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男

之前試過打唔肯聽
自己唔開心完出返黎見又無野
嗚唔想佢咩都自己吞落肚
點樣先可以討得巨蟹男歡八心 會唔會嫌女友痴身

討蟹男歡心, 你要好聽佢話
就算佢講既野係錯, 都要好同意佢
否則會畀佢說服到你聽為止
或者覺得你唔識野

佢地要既痴身唔係成日搵佢, 只係你乖乖地屬於佢, 等佢想搵你 你要出現
同佢處於同一個地方, 然後各自做自己野就得

如果做到就得

我就係啲太痴身成日忍唔住要搵佢果種

比到安全感佢 其實鍾唔鍾意痴身就個個唔同
不過巨蟹我嘅話就鍾意痴身嘅
心靈交流都幾重要
如果巨蟹同妳講佢自己嘅秘密
係幾重要嘅一步 不過都係慢熱
不過要首先知道佢係咪鍾意妳
唔鍾意妳 妳做幾多嘢都無用
要溝巨蟹要慢慢嚟唔急得
唔好用激將法話比佢知好多仔溝緊妳
令佢緊張妳 呢招一出 巨蟹多數會消失
對妳無哂興趣 除非嗰隻巨蟹出開嚟玩
如果唔係唔好用呢招 只會反效果
加油啦

你勁俾心機覆
利伸已經係男女朋友不過我又激嬲左佢崩潰
我要跪玻璃唔想佢唔開心😭

跪玻璃仍家常便飯
巨蟹撚here
有個巨蟹女朋友
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

巴打因為咩事散?

佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男

之前試過打唔肯聽
自己唔開心完出返黎見又無野
嗚唔想佢咩都自己吞落肚

嬲陣就無嘢 巨蟹係咁嫁啦
就算係女朋友都好少講
巨蟹一過咗去就無嘢
佢有嘢想講嘅會講妳知
好想搵巨蟹女朋友
可惜未有機會遇到

慢慢嚟啦

利申天蠍
同身邊d 巨蟹座好friend

同天蠍好friend

Fdzone 咪仆街囉
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

因為男女唔同 獅子男帶巨蟹女就唔錯

獅子男係咪要主動啲

一定要喇

我怕太快太主動會嚇親佢佢依加先慢慢會講下心事 但太慢又怕fd zone 佢巨蟹女
點睇巨蟹男天蠍女
雙子男巨蟹女 明明應該完全唔夾但相處得好舒服 拍左差唔多三年 好想同佢一直拍到結婚
點睇巨蟹男天蠍女

應該唔錯,幾夾?
點睇巨蟹男天蠍女

應該唔錯,幾夾?

流架
其實有時覺得
自己又有啲似獅子
但內心就係巨蟹
巨蟹真係好煩 利申魔羯女

Same here
同埋點煩法?
巨蟹女係咪唔會痴另一半身?
有冇巨蟹女分享下自己同另一半嘅拍拖嘅愛情諗法?
巨蟹真係好煩 利申魔羯女

點樣煩法?

份人好鐘意曖昧,四年前有個巨蟹之前大家都對對方有野,佢有同我表白,之後不了了之,但前排傾翻計,又話叫我同佢去邊去邊,又冇件事,同埋佢本身從來唔會對我發脾氣,前排竟然發我脾氣,我灰撚左,因為以為我係佢心目中係特別嘅人。
sorry 1999

一模一樣呀 真心似到嚇親我
無論雙方星座定發生嘅事
巨蟹女表示
其實我覺得蟹仔好似成個女人咁 鐘意卻有著太多牽掛
佢承認左鐘意嘅時候,我完全手足無措,佢嘅無故關心令到我心情七上八下,因為佢係A1,有過初戀,而我卻輸俾時間點,有時我諗如果相識更早,事情會唔會唔同,我無得否認佢拍過拖,而佢亦不知不覺間透露好多嘢俾我知,所以而家我只係想嘗試將佢從過去戀情拉出嚟,縱使他之後嘅另一半不是我,我唔知道佢會唔會後悔錯過我這個人,這段情,起碼佢之後鐘意另一個嘅時候可以勇敢面對,唔好再錯失。而我亦係度努力去諒解佢,當我嘅忍耐力去到最盡嘅時候,我應該選擇放棄。
Sor9講太多 想抒發下咋
[quote]巨蟹真係好煩 利申魔羯女

加一
[quote]巨蟹真係好煩 利申魔羯女

點樣煩法?

份人好鐘意曖昧,四年前有個巨蟹之前大家都對對方有野,佢有同我表白,之後不了了之,但前排傾翻計,又話叫我同佢去邊去邊,又冇件事,同埋佢本身從來唔會對我發脾氣,前排竟然發我脾氣,我灰撚左,因為以為我係佢心目中係特別嘅人。
sorry 1999

比我就發翻佢脾氣
我中意巨蟹男 又sweet又暖男

需要介紹

算啦 個ex係巨蟹
一開始係好sweet 好暖
最後都係敵不過新鮮感 同其他女仔flirt
未有心理準備再拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞