無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
想同巨蟹仔復合
2年後搵佢做朋友試下水溫

佢會有咩感覺

放手啦好無?
如果佢而家對某個女仔有好感
你揾翻佢有意思咩?
蟹仔自己一定好掙扎
一方面係前度,甚至係初戀仲衰
一方面係目前有好感嘅女仔
你叫佢點揀?
同埋對個女仔公平咩?
個女仔可能用左好長時間先令蟹仔對自己有好感
令蟹仔從以往嘅戀情中慢慢走出嚟,嘗試另一段感情
你而家一句想復合就完全搞砸曬成件事
直接傷害兩個人
咁樣真係好咩?
有時候放手可能都係對自己嘅一種解放呢
自己有感而發,感情可能強烈左少少
巨蟹對個個都勁溫柔勁體貼
好易令人誤會
點先分到係咪對自己有好感

我都想知點樣知道巨蟹仔鐘唔鐘意自己
利申水樽

我自己就覺得ws會肯應你,你feel到佢都會有心覆你,同埋傾得都幾密嘅話就應該進入直路中啦
好易令人誤會

會嘗試同你講下秘密,簡單介紹埋自己既屋企人,最熟既朋友咁。我自己係咁,其他蟹仔唔知

利申蟹仔,只會對住心儀女仔勁溫柔體貼
對其他女仔朋友只係一般保持男士風度
想同巨蟹仔復合

佢會有咩感覺

蟹一但決意就會絕情離開 放棄啦
好易令人誤會

會嘗試同你講下秘密,簡單介紹埋自己既屋企人,最熟既朋友咁。我自己係咁,其他蟹仔唔知

叫有講過下屋企咁囉,但都係咁啱傾開呢個話題,又唔算好深入/秘密

同埋唔知係咪我份人太易估,有時我無特別開聲佢都好似會估到我諗乜咁⋯

不過其實蟹仔係咪好鐘意講大話?
同一樣野,佢對住我講同係其他人面前講又有幾個唔同version
都分唔到邊句真邊句假
好易令人誤會

叫有講過下屋企咁囉,但都係咁啱傾開呢個話題,又唔算好深入/秘密

同埋唔知係咪我份人太易估,有時我無特別開聲佢都好似會估到我諗乜咁⋯

同一樣野,佢對住我講同係其他人面前講又有幾個唔同version
都分唔到邊句真邊句假

我識嘅蟹仔都有講大話,我知道但無識穿佢
點睇巨蟹男天蠍女

應該唔錯,幾夾?

流架

對我黎講堅喎
一齊左四年

天蠍女好難追?
好易令人誤會

都分唔到邊句真邊句假

係囉,有時連無聊野都要講大話,都唔明佢諗乜
我巨蟹
成日都好遲鈍同無勇氣
明明自己鍾意嘅人一早比晒暗示又唔知,知左又無勇氣
驚拍拖生活有大改變,但又好想拍

到最後有勇氣已經太遲先識後悔,仲要唔止一次

我係咪好撚on9
想同巨蟹仔復合

佢會有咩感覺

放手啦好無?
你揾翻佢有意思咩?
蟹仔自己一定好掙扎
你叫佢點揀?
同埋對個女仔公平咩?
直接傷害兩個人
咁樣真係好咩?

佢依加無對象
好易令人誤會

都分唔到邊句真邊句假

係囉,有時連無聊野都要講大話,都唔明佢諗乜

巨蟹嘛 要體諒嘅
[quote]巨蟹真係好煩 利申魔羯女

點樣煩法?

份人好鐘意曖昧,四年前有個巨蟹之前大家都對對方有野,佢有同我表白,之後不了了之,但前排傾翻計,又話叫我同佢去邊去邊,又冇件事,同埋佢本身從來唔會對我發脾氣,前排竟然發我脾氣,我灰撚左,因為以為我係佢心目中係特別嘅人。
sorry 1999

比我就發翻佢脾氣

已經完左 我同佢收左皮
女朋友係巨蟹

又愛又恨咁
我巨蟹
成日都好遲鈍同無勇氣
明明自己鍾意嘅人一早比晒暗示又唔知,知左又無勇氣
驚拍拖生活有大改變,但又好想拍

到最後有勇氣已經太遲先識後悔,仲要唔止一次

我係咪好撚on9

當我求下你 唔好拍拖 唔好害人
ex蟹仔就係咁 就算我係佢初戀佢都唔識珍惜
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

一啲都唔好,同一個獅子女離離合合左兩次兩次都比佢飛

我都係咁 岩岩俾獅子女飛

巴打因為咩事散?

獅子女表示十萬個心心俾自己嘅巨蟹男友
佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男

嗲佢兩句就得架喇,巨蟹男好易心軟唔係真係好大件事嘅話轉過頭就冇左件事嬲唔落架喇
覺得蟹仔 永遠放唔低前度同埋以前鍾意過嘅女
但係又要去追個新嘅
好易令人誤會

咪睇吓有乜佢係特別對你
巨蟹係對個個都有好感
但真係特別嗰個嘅會唔同
有無同巨蟹兩個人出街?
點睇巨蟹男天蠍女

應該唔錯,幾夾?

流架

對我黎講堅喎
一齊左四年

天蠍女好難追?

巨蟹表示 天蠍好易追
好易令人誤會

呢樣真
想同巨蟹仔復合

佢會有咩感覺

放手啦好無?
你揾翻佢有意思咩?
蟹仔自己一定好掙扎
你叫佢點揀?
同埋對個女仔公平咩?
直接傷害兩個人
咁樣真係好咩?

佢依加無對象

老實說 巨蟹不回頭
妳只會係佢心中那個人
不過你想咁做都阻唔到你
不過你搵咗佢之後 你就會明白
覺得蟹仔 永遠放唔低前度同埋以前鍾意過嘅女
但係又要去追個新嘅

啱呀 會記係心 到依家都仲忘記唔到
蟹女白羊仔點睇
蟹女白羊仔點睇

呢個組合未見識過喎
星座嚟講就唔夾嘅
火星撞水星咁上下
不過鍾意嘅 點都試一試
過程係會辛苦啲
但要磨合囉
點睇巨蟹女同獅子男

幾好呀 獅子帶住巨蟹

一啲都唔好,同一個獅子女離離合合左兩次兩次都比佢飛

我都係咁 岩岩俾獅子女飛

巴打因為咩事散?

獅子女表示十萬個心心俾自己嘅巨蟹男友
佢嬲左我就會潛水
求救學如何哄返巨蟹男

嗲佢兩句就得架喇,巨蟹男好易心軟唔係真係好大件事嘅話轉過頭就冇左件事嬲唔落架喇

巨蟹講多兩句就搞掂
蟹女白羊仔點睇

呢個組合未見識過喎
星座嚟講就唔夾嘅
火星撞水星咁上下
不過鍾意嘅 點都試一試
過程係會辛苦啲
但要磨合囉

一發起火上黎真係火星撞地球
不過真係好鍾意佢 有無人有經驗
我都睇過星座話唔夾
但唔鬧交嘅時候都無乜大問題嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞