無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
其實我真係睇唔透蟹仔
同佢識左3個月 之前覺得大家都互有好感 因為日傾夜傾
又會講下曖昧野 佢又會帶埋我同佢班朋友玩
頭一兩次都係佢約我 但之後到我約佢就好難先肯出
到到最近佢有時會已讀不回我 明明之前就成日係又搵唔係又搵
佢成日會問我做乜叫春 但我又唔敢講其實係關於佢
到左尋晚我終於表白左 但佢睇完都冇乜表示
決定放手move on了

利申: 人馬
我係蟹女
但係樓上講個啲巨蟹特徵我全部都唔係
究竟我係咪巨蟹?
不過我好難去中意一個人或者對異性有好感,好似永遠都唔會用真心去中意咁
係咪巨蟹特徵嚟?
牛女同緊蟹仔一齊
冇鬧過交 日日都糖痴豆咁
岩岩注册見到呢個post好想大家比d意見我.
天蠍仔既我, 1年前網上識左個巨蟹女仔. 初初只係諗住傾下計.
點知傾傾下傾左1年, 我先約佢食第一次飯. 佢係個好重視家庭既人.
我亦因為呢一點不知不覺鍾意左佢. 好唔直接咁表白左, 佢話考慮下.

你會問佢話考慮下, 其實已經比左答案, 我食左檸檬,事實上之後佢都無再搵我.
相反我就主動text佢,除左好親人式既噓寒問暖之外,傾計起黎都好閒話家常,無咩火花.(係我比唔到火花) 其實我係唔係應該要放手啦? 好攰. 但唔親耳聽一次: "sorry你係好人", 我又唔想放棄.

利: 我唔太信星座, 因為世界唔應該得12種人

一年 乜人都無晒feel啦係咪呀

係既。🤦放棄啦。。我好攰啦成日迫自己搵下佢

對住慢熱嘅人,一年其實好短㗎咋
唔同人應該有唔同嘅追求手法?

我同意唔同人有唔同手法.
如果巨蟹座嘅人話考慮下, 即係其實已經gg?
雖然係表白失敗, 不過我搵下佢傾計又OK. 點解你唔一口就直接拒絕我?
我好想move on呀
我係蟹女
究竟我係咪巨蟹?
不過我好難去中意一個人或者對異性有好感,好似永遠都唔會用真心去中意咁
係咪巨蟹特徵嚟?

通常都係想被愛既意慾>去愛人

初戀果陣 有兩個女仔揀
一個我自己好鐘意但佢都係想拍下散拖hea hea下
另一個係我無feel但佢好鐘意我 瘋狂主動 我揀左後者 過得唔錯 不過最後因為非感情既因素而散
真係唔撚明巨蟹座女仔
好撚灰
乜撚野都唔講
問又問過 哄又哄過
甚至乜都唔洗佢講,直接買機票
只係想係佢身邊陪住佢 比佢知道身邊有人關心佢
但佢嘅態度都係唔想我陪咁

利申:處女座,Long d

姐係有留意你囉

純粹有興趣同好感嘅朋友
巨蟹男狠起上黎可以好無情
又固執,扮溝通,實質乜都要人聽曬佢既意思
死都唔好同呢個星座既人拍拖
其實我真係睇唔透蟹仔

關於已讀不回 係因為有嘢忙緊
或唔記得覆 或覆緊其他人
不過就咁睇佢應該對妳失去咗興趣
如果唔係無咁難約 難約之前妳做過乜嚟
我係蟹女
究竟我係咪巨蟹?
係咪巨蟹特徵嚟?

妳有無拍過拖 受過傷?
牛女同緊蟹仔一齊
冇鬧過交 日日都糖痴豆咁

祝福
天蠍仔既我, 1年前網上識左個巨蟹女仔. 初初只係諗住傾下計.
點知傾傾下傾左1年, 我先約佢食第一次飯. 佢係個好重視家庭既人.
我亦因為呢一點不知不覺鍾意左佢. 好唔直接咁表白左, 佢話考慮下.

你會問佢話考慮下, 其實已經比左答案, 我食左檸檬,事實上之後佢都無再搵我.
相反我就主動text佢,除左好親人式既噓寒問暖之外,傾計起黎都好閒話家常,無咩火花.(係我比唔到火花) 其實我係唔係應該要放手啦? 好攰. 但唔親耳聽一次: "sorry你係好人", 我又唔想放棄.

雖然係表白失敗, 不過我搵下佢傾計又OK. 點解你唔一口就直接拒絕我?
我好想move on呀

佢係會考慮吓 加油
唔係就拒絕咗你
真係唔撚明巨蟹座女仔
好撚灰
乜撚野都唔講
問又問過 哄又哄過
甚至乜都唔洗佢講,直接買機票
只係想係佢身邊陪住佢 比佢知道身邊有人關心佢
但佢嘅態度都係唔想我陪咁

利申:處女座,Long d

慘到 巨蟹難明

啱呀 超固執 頂唔順就唔好搞

我好想move on呀

佢係會考慮吓 加油
唔係就拒絕咗你

我好希望佢爽快少少. 如果真係感動唔到佢不如佢一下打死我算.
但我真係好鍾意佢好顧家......... 我同佢食飯既時候比唔到咩火花佢.

純粹有興趣同好感嘅朋友

好同意
同A0蟹仔甩拖之後唔想再同巨蟹拍拖了
一鍾意一個人就瞓身乜都唔理成日諗佢
人地唔覆就成日亂諗嘢乜都諗一餐仲要諗埋啲唔好嘅嘢
成日無啦啦想喊
做巨蟹真係好慘
利申:巨蟹女

So true
巨蟹女會搵你傾日常 佢做緊咩 有時連番到屋企都同我講 姐係代表咩
其實我真係睇唔透蟹仔

佢有時打波先會唔覆 基本上都係秒回
係有時講講下就會已讀不回
我約佢食飯都會出 但就冇試過約得成一個約會
我就係唔知點解會咁突然 可能佢覺得我同男仔玩得埋掛...
其實我真係睇唔透蟹仔

佢有時打波先會唔覆 基本上都係秒回
係有時講講下就會已讀不回
我約佢食飯都會出 但就冇試過約得成一個約會
我就係唔知點解會咁突然 可能佢覺得我同男仔玩得埋掛...

人馬同巨蟹 祝你好運
蟹仔加一
塔羅師話我今年愛情運差到貼地
都差唔多2017半年佢講得好準
假桃花 爛桃花 差既乜都齊
一鍾意一個人就瞓身乜都唔理成日諗佢
人地唔覆就成日亂諗嘢乜都諗一餐仲要諗埋啲唔好嘅嘢
成日無啦啦想喊
做巨蟹真係好慘
利申:巨蟹女

So true

不能同意更多
巨蟹女會搵你傾日常 佢做緊咩 有時連番到屋企都同我講 姐係代表咩

errrr 有好感? 當你係朋友定係點就唔sure 了
巨蟹女表示唔會亂咁同人分享日常 除非覺得對方肯聆聽 好 易相處 先至會分享
我係咁囉 但唔知你果位巨蟹女//其他巨蟹女係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞