無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
蟹仔是垃圾
就算鐘意一個人
都可以自卑到地底添咁

啱呀, 永遠覺得自己襯唔起佢
出街拖佢手自己都覺得好似影衰佢咁

垃撚圾

我都知自己垃圾
狗改不了吃屎
注定孤獨終老
巨蟹座既人咁顧家, 其實可以點做令佢地有好感?
關心佢地多d? 我同個巨蟹女仔識成年都係無咩火花.
根本天生失敗者
利申 巨蟹

點解咁講?

走去愛人根本係玩自己
只會逼到人地覺得自己煩 當你開始依賴佢信任佢 負面情緒就會俾佢知 到頭來佢會驚左自己而離開自己 哈
根本天生失敗者
利申 巨蟹

點解咁講?

走去愛人根本係玩自己
只會逼到人地覺得自己煩 當你開始依賴佢信任佢 負面情緒就會俾佢知 到頭來佢會驚左自己而離開自己 哈

唔會呀~ 我覺得會同我share佢自己真實感受既先係真感情wor

巨蟹
巨蟹唔安全唔行動 真
Kill me!
就算再sad都好快搵辦法令自己開心
或者迫自己做野 一忙就唔記得哂
成日亂諗身邊果個好辛苦
諗下點先令自己爽同快樂先好

利申 巨蟹仔 拍左一年半拖 日日都受雙子女脾氣
點解成個post都對巨蟹咁負面
我覺得蟹女好好啵
巨蟹 同緊巨蟹拍拖
Ex係巨蟹,一啲都唔顧家。
成日會講啲說話去試探另一半,例如講分手, 如果佢心痛即係等於佢仲愛我。個陣我日日都好似坐過山車咁。
認真同佢傾我地既問題,佢就話不如轉話題
有冇蟹女同過天秤仔拍拖 好難捉摸呀天秤

天秤仔呢度
巨蟹唔安全唔行動 真
Kill me!

係咪要100% sure對方鐘意自己先會行動?
巨蟹唔安全唔行動 真
Kill me!

蟹仔表示
因為唔鐘意同人爭
如果唔sure就一定唔會去
根本天生失敗者
利申 巨蟹

點解咁講?

走去愛人根本係玩自己

唔會呀~ 我覺得會同我share佢自己真實感受既先係真感情wor

我做過 對方只係覺得我好煩
最近鐘意咗個巨蟹男
但唔知佢點諗
同佢日日WhatsApp 有時佢又讚下我咁
但同時又成日串我
其實巨蟹男點先叫對一個人有好感/鐘意人
利申雙魚女
雙魚好似同巨蟹唔夾
巨蟹係咪對個個女仔都咁溫柔咁好
佢成日留意我著咩衫 留意我嗰日有冇唔開心
會WhatsApp問候我丶知我唔開心會氹番我笑
係咪對個個女仔都係咁
留個名先
最近鐘意咗個巨蟹男
但唔知佢點諗
同佢日日WhatsApp 有時佢又讚下我咁
但同時又成日串我
其實巨蟹男點先叫對一個人有好感/鐘意人
利申雙魚女
雙魚好似同巨蟹唔夾

唔計星座 男女仔傾計唔係都鐘意咁既乜..

我覺得讚下又串下先易有火花
係咪對個個女仔都係咁

唔係個個女仔 係任何人 巨蟹天生善良

留意你同溫柔好似無關係 應該係對你有興趣先會做呢啲野
巨蟹女仔話諗諗會唔會發展其實係唔係表白得太急?
如果佢地唔鍾意係表白失敗之後仲會唔會搵你定直接block左你?
挑機
屌d巨蟹仔真係好煩 明明好簡單既事都要感情用事複雜化 無限放大
一句說話就完既野硬要加無限感性落去 次次鬧交都好似睇緊港女語錄 爽快乾脆小小得唔得
成日以為乜野狗屎垃圾比哂我就叫對我好 唔受就叫春強調自己比左幾多野我 幾愛我

利伸:鬧緊交既獅女 你地愛人訓身還訓身 訓一半好
係咪對個個女仔都係咁

但佢冇嚟表示 我都比哂機會
感覺佢好似成日關心其他人
但佢留意我留意到講埋出口
連其他人都話佢成日留意我
感覺佢好似對個個都係咁
係咪對個個女仔都係咁

但佢冇嚟表示 我都比哂機會
感覺佢好似成日關心其他人
但佢留意我留意到講埋出口
連其他人都話佢成日留意我
感覺佢好似對個個都係咁

不如直接d單刀直入問佢想咩關係得唔得?
巨蟹唔安全唔行動 真
Kill me!

蟹仔表示
因為唔鐘意同人爭
如果唔sure就一定唔會去

已經開到口話鐘意佢但條友好似仲有保留
定其實你地會扮傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞