無人鍾意巨蟹座嘅人(2)

1001 回覆
42 Like 25 Dislike
識咗個巨蟹女 都幾啱傾 但係佢呢排考試 覆都冇覆我 唔知係因為佢想專心溫書定點

利申 射手座
天蠍巨蟹做FD就得

千其咪信網上個D配對

做情侶會仆街

天蠍生性多疑 直覺強 巨蟹缺乏安全感 收埋自己

天蠍成日會懷疑巨蟹 巨蟹就好無奈

好似中左......我target係蟹.....
條女好似咩都唔講,,, 不過我地未去到下一步.

我覺得我好aggressive

點aggressive 法?

空姐絲打都追post幾密

因為對於隻蟹 我真係睇唔透
究竟係咪我自己FF 定其實佢都有興趣 不過唔敢開始

巨蟹真係要被人追先推進得快
要等佢主動真係天荒地老

但係人地話比佢考慮下, 我仲好唔好夾佢?

Keep住有理你就有機
係覺得未夠安全or覺得太快 掛

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

劇情峰迴路轉 我已經delete哂呢個人既所有野
因為原來佢同左我朋友講 我同佢完全冇可能喎
但又唔直接同我講喎

要等佢主動真係天荒地老

Keep住有理你就有機

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

但又唔直接同我講喎

垃圾蟹留名
暗戀左過女仔3年咩都沒做過
我真係好撚廢
天蠍巨蟹做FD就得

千其咪信網上個D配對

做情侶會仆街

天蠍生性多疑 直覺強 巨蟹缺乏安全感 收埋自己

天蠍成日會懷疑巨蟹 巨蟹就好無奈

好似中左......我target係蟹.....
條女好似咩都唔講,,, 不過我地未去到下一步.

我覺得我好aggressive

點aggressive 法?

想追天蠍
摸頭摸面搣黎搣去我又扶佢挨我膊頭應該掂啦掛
最近識左個獅子仔 互有好感 但之前玩塔羅測過我要過左生日先有機會拍拖 唉 信唔信好
想蟹仔鐘意好易架姐
見多兩見 同佢熟下 chat下
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔
想問下女朋友係巨蟹。有咩要注意

要等佢主動真係天荒地老

Keep住有理你就有機

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

但又唔直接同我講喎

唔係丫嘛?! Oh my god. 空姐絲打可唔可以同你做個frd? pm me
25巨蟹留名
好慘 25年黎空白一篇
25巨蟹留名
好慘 25年黎空白一篇

same

要等佢主動真係天荒地老

Keep住有理你就有機

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

但又唔直接同我講喎

唔係丫嘛?! Oh my god. 空姐絲打可唔可以同你做個frd? pm me

歡迎 但點pm

要等佢主動真係天荒地老

Keep住有理你就有機

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

但又唔直接同我講喎

歡迎 但點pm

我都想知,,,,連登點pm? 我搵搵
想蟹仔鐘意好易架姐
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔

係撚咩
同個巨蟹日日chat 日日見
又係一pat屎
巨蟹=垃圾

要等佢主動真係天荒地老

Keep住有理你就有機

等到幾時呀大佬

贂黎空姐同我既情況好似

但又唔直接同我講喎

歡迎 但點pm

不如你加左我telegram先: @polymaster
想蟹仔鐘意好易架姐
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔

係撚咩
又係一pat屎

係咁架 之後你試下對佢冷淡下 佢會覺得係咪自己唔好 然後會好似十年未食野咁 撲埋黎
想蟹仔鐘意好易架姐
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔

係撚咩
又係一pat屎

其實會唔會係佢已經鍾意左你不過你唔知咋
因為我試過係咁

利申巨蟹女
點睇水瓶同巨蟹
想蟹仔鐘意好易架姐
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔

係咪嫁……唔好氹我開心
點睇水瓶同巨蟹

識咗個巨蟹女 都幾啱傾 但係佢呢排考試 覆都冇覆我 唔知係因為佢想專心溫書定點

Same 好想搵佢
但又好怕煩到佢
本身有keep住日日chat 但佢讀書啲野煩 我覆完佢就已讀左我
好唔好搵佢好 蟹女們點睇
想蟹仔鐘意好易架姐
好快就得米
利伸 典型水象蟹仔

係咪嫁……唔好氹我開心

係撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞