發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
你哋話佢地好騎呢真係好鬼死騎呢
玩左一個ocamp,法國自己根本埋唔到堆

自問自己好識social,係一個隱性毒,識到唔少真fr,但唔係同mk仔,唔夾就係唔夾

sem1都仲想上莊做獸父,但諗諗下都係搵自己黎搞,都唔會玩得開心,不了
其實如果個樣正正常常,行為唔古怪
但被動唔多出聲講野,去玩ocamp係咪都會比人歧視同排斥架

寫龜背會無人同你寫

係個ocamp到見到有個好active好yo既毒撚,以為自己好撚型,但全部都只不過係當佢傻仔小醜,連我都係咁諗。
人各有本分
毒撚自問唔係social果type人嘅話,就無謂扮晒social,勉強自己
自己辛苦時,大家都辛苦
落堂醒水自動消失,食飯冇開名搵埋你自己走開,group project唔講非必要嘅嘢,完左project就自動潛水,天地堂自己摺埋一邊做自己嘢
安守本分,做個盡責毒撚咪幾好囉
利申:盡忠職守的好毒撚
其實都係睇樣
點解呢個世界要迫害得地毒撚
點解呢個世界要迫害我地毒撚
我以前都唔覺有呢啲人
但當我識左個人係咁 就覺得好中
佢係一廂情願咁好熱愛個camp/soc
但無咩邊個會特別記得佢
點解呢個世界要迫害我地毒撚

我地冇做錯

我諗唔係全部都係既
本身自己中學都係毒嗰批
又古古怪怪咁
但好彩執番好啲衣著品味之後
都算做番個正常人有既社交
不過本身都毒L樣
同埋對人都係冇咩信心

睇完諗番起自己前一兩年既on9野
係d女面前做on9野
雖然開心 但係其實心目中我都只係一名on9 仔
係 我有個毒撚FD成日都對人動情 人地whatsapp叫佢影一影份NOTES就覺得人地對佢有意思跟著就鐘意人
覺得樓主講得好中
不過又唔怪得佢地
毒佐6年中學
辛辛苦苦讀書
諗住入u冇人識可以洗底
咪即刻大執自己形象
希望可以好似中學啲mk
過佢地心目中既u life
點知最後都敵唔過自己既基因

利伸:毒l
係 我有個毒撚FD成日都對人動情 人地whatsapp叫佢影一影份NOTES就覺得人地對佢有意思跟著就鐘意人

智商同樣貌成唔到正比
自己想毒點計
中上樣,175中等身材,有個機緣下識既女朋友,但係因為興趣冷門性格又怪所以中學一直都冇乜朋友
曾經開學報hall想改變,扮得好active又算醒目,入左recommended list
唔知係咪毒耐左,讀書睇戲旅行都係自己一個,最後都過唔到自己個關,都係比較享受自己一個更開心既生活,冇去interview
毒在骨子裡,慢慢接受左都幾舒服自在

好有浪子feel
屌 中到仆街
Y1個年扑哂去報乜撚野ocamp so
點知已經有班mk識人塔路報撚哂名
個年懶social 周圍遼人識女r fd 點知到頭hibye 過多年見到面都唔會打招呼
利申: 五官端正 著衫幾潮 有車 但骨子里毒😔
係個ocamp到見到有個好active好yo既毒撚,以為自己好撚型,但全部都只不過係當佢傻仔小醜,連我都係咁諗。

毒撚學人做主動只會俾人當on9仔咁玩
天生樣柒就咪搞咁多野
低調啲返下pt儲下錢為自己將來打算下好過
u呢啲所謂fd
一grad左有幾多個仲會同你有聯絡
就算有咪又係晒命
人各有本分
毒撚自問唔係social果type人嘅話,就無謂扮晒social,勉強自己
自己辛苦時,大家都辛苦
落堂醒水自動消失,食飯冇開名搵埋你自己走開,group project唔講非必要嘅嘢,完左project就自動潛水,天地堂自己摺埋一邊做自己嘢
安守本分,做個盡責毒撚咪幾好囉
利申:盡忠職守的好毒撚

正解
出黎打工都差唔多
自己想毒點計
中上樣,175中等身材,有個機緣下識既女朋友,但係因為興趣冷門性格又怪所以中學一直都冇乜朋友
曾經開學報hall想改變,扮得好active又算醒目,入左recommended list
唔知係咪毒耐左,讀書睇戲旅行都係自己一個,最後都過唔到自己個關,都係比較享受自己一個更開心既生活,冇去interview
毒在骨子裡,慢慢接受左都幾舒服自在

識個靚女frd都係咁 興趣冷門 唔多重要睇韓劇追韓星講八卦鍾意自己一個 frd好少
sorry lo

你個名 唔好唔開心啦

毒撚留長髮通常會好樣少少

咪撚玩啦
一陣成個campus都係班不修邊幅流浪漢毒撚

性格毒已經痴撚線,仲要長頭髮,更加肉酸

樓主係咪好憎D毒撚?玩9佢地

留長頭髮唔係我講㗎

睇錯 自

覺得毒撚最好就乾乾淨淨
最驚成頭油又多暗倉
都唔好過份打扮
你着格仔衫冇問題
但操fit少少個body

係咪話緊我

有時都有人hi 叫得出我名
但我唔記得佢地咩名
好驚係因為自己騎呢先有人認得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞