發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
大家有冇見過毒撚溝女?
我又見過有條毒撚一入camp就睇中咗個女仔
嗰個毒撚就好眼光呀睇中全camp最正嗰件
個毒撚一開波玩game就特登輸要去抄嗰個女仔牌
我見嗰條女一副唔情願嘅樣但群眾壓力無奈都俾咗
之後就嚟料喇條毒撚開始狂wtsapp條女
人地藍tick佢佢都仲覆十幾句
但個女仔其實一早有仔咪叫佢收皮囉
條毒撚頭幾日就叫曬春
之後開始轉化為憤怒係咁話人係公廁

個女仔又會俾真電話嘅
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

我個first impression 係似av男優係好定壞?申利大隻仔

汁男果d 仲衰

睇人玩first impression真係好過癮 毒撚有自知之明都算 有d懶有型既on9仔心諗自己會有好impression 咩會想同你扑 做男朋友 滿心歡喜 點知出結果 得強姦犯 男人死哂都唔會選擇佢 果d 塊面個表情 黑到

有次玩first impression 揀邊條女係公廁 有個比人揀完出黎之後塊面黑撚曬

有次玩first impression揀邊個最gfable,有個冇票黑曬面,下個投票係邊個最有可能孤獨終老,條女今次中左,個樣笑笑口,但係feel到佢嬲到痴撚線

證明毒撚同太柒都唔應該玩ocamp

公廁你個樣夠淫有身材先做到架 可以係一種讚賞 但相反一d被嫌棄/壞既形象 真係睇到我好開心 佢地好嬲

嗰條係成面暗瘡但係用foundation遮住曬嘅肥閪黎 不過係有波嘅 唔開燈可以
見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

真係慘

最撚慘係有個game咪用咀傳啤牌
規定男女男女咁傳
個毒撚隔離條女知道要同毒撚玩之後跑撚咗出房喊

見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

我個first impression 係似av男優係好定壞?申利大隻仔

汁男果d 仲衰

睇人玩first impression真係好過癮 毒撚有自知之明都算 有d懶有型既on9仔心諗自己會有好impression 咩會想同你扑 做男朋友 滿心歡喜 點知出結果 得強姦犯 男人死哂都唔會選擇佢 果d 塊面個表情 黑到

有次玩first impression 揀邊條女係公廁 有個比人揀完出黎之後塊面黑撚曬

有次玩first impression揀邊個最gfable,有個冇票黑曬面,下個投票係邊個最有可能孤獨終老,條女今次中左,個樣笑笑口,但係feel到佢嬲到痴撚線

證明毒撚同太柒都唔應該玩ocamp

公廁你個樣夠淫有身材先做到架 可以係一種讚賞 但相反一d被嫌棄/壞既形象 真係睇到我好開心 佢地好嬲

我一直都覺得公廁,淫西呢D稱號好正面,暗瘡肥胖邊個想幻想你係公廁淫西先

如果係真係正嘅都唔差嘅不過會比Mk豆腐爸爸食
有時覺得啲毒撚都幾「可憐」
一方面俾人話毒,要social下,改善下
另一方面又俾人話太做作,不時要開post屌毒撚
將班唔太識講嘢嘅毒撚玩弄於股掌之間,令佢地永不翻身
我以為自己已經夠毒
點知4年前入左ust
先知道天外有天 人外有人
有時覺得啲毒撚都幾「可憐」
一方面俾人話毒,要social下,改善下
另一方面又俾人話太做作,不時要開post屌毒撚
將班唔太識講嘢嘅毒撚玩弄於股掌之間,令佢地永不翻身

sad
but
true

好彩冇去Ocamp
去完盞令自己更加自卑

我曾經以為入到大學就係神仙
始終自己係全港top 20%既一分子
但原來 你只要樣衰少少 唔sociable少少 毒少少
已經比人喺背後指住黎恥笑
而你仲好似條傻仔一樣唔發覺

點解要咁?
點解男人毒就比人標籤做毒撚? 但從來唔會有人話女人係毒女?
點解毒撚想脫毒都要受盡千夫所指?
毒撚本來就係一班冇咩自信, 需要透過各種交際活動獲得認同,
以及建立自身價值既人, 難道佢地努力改變自己都有錯?
我真係諗唔透...

好彩冇去Ocamp
去完盞令自己更加自卑

我曾經以為入到大學就係神仙
始終自己係全港top 20%既一分子
但原來 你只要樣衰少少 唔sociable少少 毒少少
已經比人喺背後指住黎恥笑
而你仲好似條傻仔一樣唔發覺

點解要咁?
點解男人毒就比人標籤做毒撚? 但從來唔會有人話女人係毒女?
點解毒撚想脫毒都要受盡千夫所指?
毒撚本來就係一班冇咩自信, 需要透過各種交際活動獲得認同,
以及建立自身價值既人, 難道佢地努力改變自己都有錯?
我真係諗唔透...

抵你做毒撚 自身價值係靠外在因素去決定咩?你自身無改善越玩交際咪越柒囉 生得柒咪去執下個樣囉 肥瘦咪去做運動囉 把口諗唔到話題咪學多d嘢囉 你咁既心態 俾人笑就咪怨啦

抵你做毒撚 自身價值係靠外在因素去決定咩?你自身無改善越玩交際咪越柒囉 生得柒咪去執下個樣囉 肥瘦咪去做運動囉 把口諗唔到話題咪學多d嘢囉 你咁既心態 俾人笑就咪怨啦

事先聲明 我只係燉毒撚慘
因為我曾經都係一個毒撚

其實我覺得每個人都一定經歷過脫毒既階段
爭在你幾時經歷
有d人好早已經學識點樣同人交往, 或者好早已經獲得好多社交經驗
咁佢咪好早可以脫毒囉

而連登仔口中既毒撚
就係果d一路以黎都缺少社交經驗,
從而冇辦法盡早學識點樣同人正常交往既人
that's why佢地上到高中/大學, 仲停留喺未脫毒既狀態,
於是就淪為你地心目中既毒撚
btw點分內向/唔識同人相處/毒
睇樣?

我都想知,pish下先
睇樣?

我都想知,pish下先

呢個真係唔識分
靚仔=怕羞、天然呆
樣衰:就係大家上面所講嘅嘢

btw其實你係靚仔,你想毒都難
靚仔=怕羞、天然呆

靚仔=怕羞、天然呆

駁吾刀
睇樣?

我都想知,pish下先

呢個真係唔識分

獨同毒又點分?
我覺得有時一條友幾舒服,有時同啲groupmate唔熟放學又咁啱行同一條路,真係周身唔聚財
靚仔=怕羞、天然呆

駁吾刀

不要再說了
我就係嗰個靚仔

見過有毒撚係ig 係咁tag人 但人地冇follow佢
連登都恥笑拎毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞