發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
其實如果個樣生得靚靚仔仔,但係好cool成日唔出聲,成日一個人自出自入,係咪好有浪子feel好有型

望下福山雅治 你就會明 靚仔係唔可能一個人自出自入 因為會有堆女走去同佢搭訕

成日有人覺得靚仔出街一定有女黎搭訕,其實根本無,我有個fd生得靚靚仔仔,佢未試過係街比唔識嘅女仔搭訕..

我有 ,分別係ok同七仔比兩個靚女撩

最後有無食到
其實如果個樣生得靚靚仔仔,但係好cool成日唔出聲,成日一個人自出自入,係咪好有浪子feel好有型

望下福山雅治 你就會明 靚仔係唔可能一個人自出自入 因為會有堆女走去同佢搭訕

成日有人覺得靚仔出街一定有女黎搭訕,其實根本無,我有個fd生得靚靚仔仔,佢未試過係街比唔識嘅女仔搭訕..

我有 ,分別係ok同七仔比兩個靚女撩

街市啲嬸嬸都會叫我靚仔

毒撚是原罪

未遇到姐 有男仔fd 去補習都被女抄牌

但唔係成日都會遇到,所以d靚仔唔出聲講野嘅話平時都係自出自入架咋

都係嘅,我個fd 幾talk 得
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係
根本上莊ocamp 屌閪呢d 係高大靚仔既專利,唔明d 毒撚係要痴埋黎柒做乜
又要扮chill 扮outgoing😂😂

唔好再講

外表點執都冇用
一開口傾既話題全部唔識,冇見識
講d野又冇養份。多數好快收皮,人地開新grp 圍威喂啦

毒撚講野唔一定冇養分
有時可能只係同大家重疊好少姐,唔一定全部毒撚都係動漫/打機

上莊ocamp唔係講飲飲食食多架咩 想要有咩養分

睇讀咩科 有啲比較高分嘅科啲fm 成日問埋啲上堂嘅野

要識答先傾到計 廢時冷落佢哋

但唔係成日都會遇到,所以d靚仔唔出聲講野嘅話平時都係自出自入架咋

香港地都係靠口才比較多啦,如果福山雅治住香港,阿bob食女可能仲多過佢

屌你老母
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

唉,唔好成日講到毒撚唔應該有自信咁
無女係會鍾意無自信嘅男人
所以做人唔應該無自信,亦都唔應該過分自信
係要有適量的自信...
不過打扮多啲會好啲

之前一入hall 啲hall 莊成日話鳩我係毒撚

明明就係著啲衫樣衰少少

香港地都係靠口才比較多啦,如果福山雅治住香港,阿bob食女可能仲多過佢

咪臭係,日本個邊嘅社會唔同香港,聽講日本嘅女仔好睇男仔嘅外表,見到靚仔,同佢做愛都得
屌你老尾以為傾咩咁有養份 非主流就非主流,唔好見人地毒撚無話題,就以為你自己見識多過人得架 sale屎把口最撚有養份啦
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

咁不如嘗試改變自己,令到自己更有自信

即使係內向撚都可以識著衫掛

咪臭係,日本個邊嘅社會唔同香港,聽講日本嘅女仔好睇男仔嘅外表,見到靚仔,同佢做愛都得

我要去日本
屌你老尾以為傾咩咁有養份 非主流就非主流,唔好見人地毒撚無話題,就以為你自己見識多過人得架 sale屎把口最撚有養份啦

應該係話唔啱傾
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒
U記t加運動長褲波鞋 正常

講到好似傾時政同埋講學術咁有養分,原來咪又係吃喝玩樂
人地埋唔到堆就用冇養分為由唱人
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒

件衫幾大?條褲會唔會過長/吊腳?

如果唔夠高闊腳又會好柒

波鞋又要睇咩鞋 仲要睇身形啱咩邊type 嘅衫褲
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒

件衫幾大?條褲會唔會過長/吊腳?

如果唔夠高闊腳又會好柒

波鞋又要睇咩鞋 仲要睇身形啱咩邊type 嘅衫褲

L碼 條褲窄腳
180 65kg
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒

運動褲換做牛仔褲,波鞋換做布鞋,唔好著白襪已經會好好多
個頭唔一定要gel既,有洗有梳精神少少,唔好駝背

黑襪呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞