發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
見過個毒撚開口埋口就講自己玩咩 識咩人 但個格就毒到西咁 完全唔夾

佢識人係無錯
但人地根本唔記得佢
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

真係慘

最撚慘係有個game咪用咀傳啤牌
規定男女男女咁傳
個毒撚隔離條女知道要同毒撚玩之後跑撚咗出房喊

your face your fate
其實毒撚一個更開心
點睇啲毒撚唔點出聲但係成日俾啲組媽撩
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

真係慘

最撚慘係有個game咪用咀傳啤牌
規定男女男女咁傳
個毒撚隔離條女知道要同毒撚玩之後跑撚咗出房喊

黎緊去ocamp希望我唔會
努力改善自己都要比人恥笑,毒撚真命苦
夠啦 我都係想識下人

脫毒

唔想比人覺得我係毒撚姐
同埋發覺mk仔女到ocamp月份就會自然有人揾做組爸媽
毒撚都以為自己會有(佢以為自己識好多frd)
但結果人地根本冇侵佢玩
最後班莊員因為唔好意思就會叫佢地去做一個無人做嘅水魚位
大會OC
最後成班毒撚好開心咁去做大會oc
完全agger
但結果人地根本冇侵佢玩
大會OC

做姑哩
屌你呀 放我上黎批鬥做咩
佢地咩學會都參加 咩ocamp都去
看似識好多人
但根本冇撚用 冇人記得佢係邊個
都冇人會叫佢去上莊乜乜柒柒啲on9嘢
毒撚自我感覺良好會以為自己好受歡迎
其實都係一個可有可無嘅角色
甚至係俾班上莊mk仔恥笑嘅對象

小妹前幾日出左個post笑鳩毒撚沐猴而冠
比人屌到反皮

又小妹又小弟,死人妖
但結果人地根本冇侵佢玩
大會OC

做姑哩

組女又冇得你屌
Game就你hold撚曬
又要搬出搬入
最後仲要俾錢
毒撚努力行出第一步都比你地笑
唔理人地都唔好笑鳩人啦
屌你呀 放我上黎批鬥做咩

你有冇扮social先
毒係冇問題
唔係講笑,真係有啲毒撚係咁
明明唔出聲冇人當佢啞,佢就係要係咁做啲嘢引人注意

每逢見到毒撚懶yo,我會連自己睇到都覺得唔好意思

都話係有
好撚肉酸

有時見佢地咁努力去做埋啲on9嘢引人注意真係唔知比咩反應好
唔係講笑,真係有啲毒撚係咁
明明唔出聲冇人當佢啞,佢就係要係咁做啲嘢引人注意

每逢見到毒撚懶yo,我會連自己睇到都覺得唔好意思

都話係有
好撚肉酸

有時見佢地咁努力去做埋啲on9嘢引人注意真係唔知比咩反應好

冇㗎屌
扮下笑囉
佢地咩學會都參加 咩ocamp都去
看似識好多人
但根本冇撚用 冇人記得佢係邊個
都冇人會叫佢去上莊乜乜柒柒啲on9嘢
毒撚自我感覺良好會以為自己好受歡迎
其實都係一個可有可無嘅角色
甚至係俾班上莊mk仔恥笑嘅對象

小妹前幾日出左個post笑鳩毒撚沐猴而冠
比人屌到反皮

小你老母妹咩
男人老狗扮女人

一入大學玩咗兩個ocamp
發現根本唔啱自己玩
好彩識咗幾個fd 一齊做pj 吹下水咁
對於懶係social冇興趣 根本大部份都hibye fd

我敢講喺大學識嘅9成都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞