發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
屌識條毒撚做組爸ocamp夜晚教定人地開學讀嘅一科core 全晚係度讀書

正呀

其實幾正

堅咩
有人話 o camp係毒撚洗底嘅機會,又有人話毒撚應該安守本分,咁其實應該點定位join o camp嘅毒撚?
睇左咁耐我都唔係好明
毒撚玩ocamp係為左脫毒
但又有人話毒撚點social都係毒撚
咁毒撚係點形成?由毒撚變普通人又係一個咩過程?
毒撚有幾樣野入u注意

好多毒撚主要係社交講野問題
好多時講既野冇內容,人地唔識比反應
更有甚仲會得罪人,搞到人見人憎

再加上做埋d怪行為

以上稱為社交認證
睇左咁耐我都唔係好明
毒撚玩ocamp係為左脫毒
但又有人話毒撚點social都係毒撚
咁毒撚係點形成?由毒撚變普通人又係一個咩過程?

睇你有冇改變

冇既參加100個都係多餘
毒都要比連登仔笑
有人話 o camp係毒撚洗底嘅機會,又有人話毒撚應該安守本分,咁其實應該點定位join o camp嘅毒撚?

老實講可免則免喇
唔會好玩同enjoy除非你脫曬毒
我就係果個毒撚
你地講緊果啲係咪樣衰毒撚

靚仔毒撚點睇?

靚仔毒撚係人地會睇到你個樣 而去撩你 你唔識得應人
樣衰係因為你真係樣衰人地望都費時望
毒撚係原罪
識中學同學唔再係毒撚咁簡單 佢已經係一個小丑
開幾廿個WhatsApp gp 話佢自己係大佬搞活動 跟住有影佢啲大學同學 成日yo exchange仔玩 對住女仔成隻幾個禮拜冇食飯嘅厹 講到自己幾受歡迎有好但係佢就不倫不類咁
甚至諗住着得勁誇返中學玩party 狂寫膠文
膠廢撚事派 想好心勸佢又鬧番同學轉頭

利申:終日摺響屋企同系房嘅真毒撚 同個同學識咗10幾年

過份有自信
你本身真係咁撚毒既玩幾多個ocamp都一鳩樣啦
識中學同學唔再係毒撚咁簡單 佢已經係一個小丑
開幾廿個WhatsApp gp 話佢自己係大佬搞活動 跟住有影佢啲大學同學 成日yo exchange仔玩 對住女仔成隻幾個禮拜冇食飯嘅厹 講到自己幾受歡迎好但係佢就不倫不類咁
甚至諗住着得勁誇返中學玩party 狂寫膠文
膠廢撚事派 想好心勸佢又鬧番同學轉頭

利申:終日摺響屋企同系房嘅真毒撚 同個同學識咗10幾年
岩呀 毒撚唔好搞咁多野啦

樣衰又有自信果d毒撚就摺埋啦

老實講可免則免喇

講洗底就一定洗唔到架喇,性格唔會係兩三日內變
不過我覺得點都要join 下o camp 嘅
唔係嘅話之後真係無乜機會識人

上年o camp 我keep住毒撚性格 first impression 一樣有好多女揀我去孤島

屌你樣衰仲去乜 O camp 唔怕整污糟張團體相呀

老實講可免則免喇

講洗底就一定洗唔到架喇,性格唔會係兩三日內變
不過我覺得點都要join 下o camp 嘅
唔係嘅話之後真係無乜機會識人

上年o camp 我keep住毒撚性格 first impression 一樣有好多女揀我去孤島

屌你樣衰仲去乜 O camp 唔怕整污糟張團體相呀

好威威呀
毒撚同on9仔係有分別嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞