發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
有冇見過毒撚玩Dan so

我就係不過練到招風車有賺

屌咪扮啦
玩得danso跳得呢啲hip hop breaking會毒?
你老母啦而家呢個年頭mk仔都話自己毒
唔知咩心態
大家有冇毒撚喺大學嘅柒事分享
毒撚上到黎LIN登都被人批鬥
有班毒L以為上啲動漫/遊戲soc就有人接納佢哋
其實性格毒,去到邊都冇人理你

都好嘅揾返啲同類 啱話題都多啲嘢傾
但我竟然見動漫soc啲腐女竟然有啲幾正

有啲仲係A0
不過可能係因為有太多樣衰毒L反襯出嚟
有個戇尻仔厹中同上年入咗poly hd
成撚日喺度reu reu
又po埋哂啲上莊相懶係social咁, 以為佢洗到底
聽啲fd講返原來只係做OC位
重要聽佢講返識唔到人
條友因為傾莊走哂堂, 變相freeride人
搞到人又識唔到, 仇家多咗幾條友, gpa又爛哂

佢今年入咗hkcc asso
不過又懶勁上poly啲莊 eg 羽soc
當然最後都係做OC啦
雖然佢第一個sem又未至於爛grade
但係佢連yr1 entry req都meet唔到, 走唔到
相反另一個留班中同啱啱好meet到req
攞咗offer, 依加可以打哂飛機
見到都有啲諷刺

Hd轉asso?你話唔係on9都冇人信啦

我就唔撚信香港地會有咁撚戇鳩既人

真係聞所未聞

冇計
我間辣殺中學專出戇尻仔
我有另外一個戇尻中同本身讀asso今年轉咗hd
講漏咗,佢quit咗hd咗之後有做返細o獸父

屌咪扮啦
玩得danso跳得呢啲hip hop breaking會毒?
唔知咩心態

真係未見過玩 danso 既人係毒

自己識少少breaking走左去join學校danso,個時個danso入面學員全部都係新手,得我識跳,我膽粗粗咁出左去solo幾招比人睇,跳緊個時d女有比尖叫聲我,心諗今次實識到女啦,有女黎埋我身,點知跳完之後番埋位,d女就再無理過我 全晚無同女仔講過野,因為唔識同女仔搭話,但係個班唔識跳舞嘅mk同d女social得好開心,個時我發覺,骨子黎係一個毒撚,做咩都係無用
講多件事
話說有個中同入咗u
之後條友厹到問咗好多條女佢靚唔靚仔
(當然佢個樣本身已經毒到仆街)
點之俾人喺間u既secret度po依件事
本來好地地我中學啲人都唔知道係佢既
但係佢戇尻到喺cm度反擊
搞到成堆中學啲人都知
講多件事
話說有個中同入咗u
搞到成堆中學啲人都知

毒撚最忌
好煩 毒撚真係最忌有自信
有時一大班同學落堂去玩去hea 有啲毒撚死都要跟埋黎
成日都sense唔到冇人中意佢

屌咪扮啦
唔知咩心態

真係未見過玩 danso 既人係毒

自己識少少breaking走左去join學校danso,個時個danso入面學員全部都係新手,得我識跳,我膽粗粗咁出左去solo幾招比人睇,跳緊個時d女有比尖叫聲我,心諗今次實識到女啦,有女黎埋我身,點知跳完之後番埋位,d女就再無理過我 全晚無同女仔講過野,因為唔識同女仔搭話,但係個班唔識跳舞嘅mk同d女social得好開心,個時我發覺,骨子黎係一個毒撚,做咩都係無用

呢TYPE 女 最撚憎
講多件事
話說有個中同入咗u
搞到成堆中學啲人都知

笑到停唔到

黎緊去都有啲驚出事
講多件事
話說有個中同入咗u
搞到成堆中學啲人都知

笑到停唔到

黎緊去都有啲驚出事

我中學真係冇野多
戇尻毒撚最撚多
老師又仆街,同學又戇尻
一班毒撚係笑另一班毒撚黎取暖...

笑到仆街

笑到仆街

笑到仆街

屌u做咩講出黎
點解而家連登要攻擊埋我呢啲毒撚
利申:正皮
駁唔到😭

笑到仆街

做乜鳩 毒撚唔安守本份抵比人笑
一係脫毒先去學人懶外向啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞