發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
連登都恥笑拎毒撚

冇㗎啦 連登根本就係mk forum嚟
根本上莊ocamp 屌閪呢d 係高大靚仔既專利,唔明d 毒撚係要痴埋黎柒做乜
又要扮chill 扮outgoing😂😂
根本上莊ocamp 屌閪呢d 係高大靚仔既專利,唔明d 毒撚係要痴埋黎柒做乜

唔好再講

唔好再講

外表點執都冇用
一開口傾既話題全部唔識,冇見識
講d野又冇養份。多數好快收皮,人地開新grp 圍威喂啦

唔好再講

外表點執都冇用

毒撚講野唔一定冇養分
有時可能只係同大家重疊好少姐,唔一定全部毒撚都係動漫/打機

上莊ocamp唔係講飲飲食食多架咩 想要有咩養分
[quote]根本上莊ocamp 屌閪呢d 係高大靚仔既專利,唔明d 毒撚係要痴埋黎柒做乜

唔好再講

外表點執都冇用

摺埋太耐又要扮social一定出事
講邊度有好野食又唔識 但扮緊social 又要插咀
講行街買野又唔識 但又要加把口搶fo
講野有養分有見識真係好緊要
你識野多+識同人交談,
根本唔駛懶social 都會有人黎social 你(even 樣衰,但要乾淨)
或者你自己真係搶fo 都冇乜問題,唔會乞人憎
其實唔係咁多人得閒judge 你,岩傾既實想傾多兩句,除非你又油又臭架姐,而家又唔係要同你扑野
你有貨就唔會夾硬,
唔會自卑變自大

唔好再講

外表點執都冇用

毒撚講野唔一定冇養分

究竟點解動漫/打機會係唔好既野

動漫其實冇乜野,不過成個世界得動漫咪會怪
大家有冇見過毒撚溝女?
我又見過有條毒撚一入camp就睇中咗個女仔
嗰個毒撚就好眼光呀睇中全camp最正嗰件
個毒撚一開波玩game就特登輸要去抄嗰個女仔牌
我見嗰條女一副唔情願嘅樣但群眾壓力無奈都俾咗
之後就嚟料喇條毒撚開始狂wtsapp條女
人地藍tick佢佢都仲覆十幾句
但個女仔其實一早有仔咪叫佢收皮囉
條毒撚頭幾日就叫曬春
之後開始轉化為憤怒係咁話人係公廁

其實係咪因為人地個樣柒,所以先叫佢做毒撚?

柒就都係柒㗎喇
但執下其實正常
個問題係騎呢

其實毒撚通常係邊d地方令到人地覺得騎呢,唔知自己有無中
情緒有問題?行為閃縮?

本身無乜話題
人地傾緊睇戲 睇劇 韓星 食
全部都搭唔到嘴

然後人地傾緊計
多數一插嘴就全場靜晒
因為佢9唔搭8(通常不自知)

講野唔好笑
通常最好笑係講人壞話 是非
毒撚連笑人都唔識笑

加加埋埋
就唔想同呢 d 人獨處
一對一怕怕

哩種似係八婆

唔好再講

外表點執都冇用

毒撚講野唔一定冇養分

究竟點解動漫/打機會係唔好既野

動漫其實冇乜野,不過成個世界得動漫咪會怪

其實唔係覺得睇動漫毒,係有啲毒撚連fb whatsapp icon都係咩初音個啲,當一個動漫角色女神咁拜我真係頂唔順 不過都係stereotype姐
其實如果個樣生得靚靚仔仔,但係好cool成日唔出聲,成日一個人自出自入,係咪好有浪子feel好有型
其實如果個樣生得靚靚仔仔,但係好cool成日唔出聲,成日一個人自出自入,係咪好有浪子feel好有型

望下福山雅治 你就會明 靚仔係唔可能一個人自出自入 因為會有堆女走去同佢搭訕

咁就要睇下「靚靚仔仔」係邊個認為

望下福山雅治 你就會明 靚仔係唔可能一個人自出自入 因為會有堆女走去同佢搭訕

成日有人覺得靚仔出街一定有女黎搭訕,其實根本無,我有個fd生得靚靚仔仔,佢未試過係街比唔識嘅女仔搭訕..

咁就要睇下「靚靚仔仔」係邊個認為

人地囉

成日有人覺得靚仔出街一定有女黎搭訕,其實根本無,我有個fd生得靚靚仔仔,佢未試過係街比唔識嘅女仔搭訕..

未遇到姐 有男仔fd 去補習都被女抄牌
屌識條毒撚做組爸ocamp夜晚教定人地開學讀嘅一科core 全晚係度讀書

識條毒撚ocamp帶佢中學奧物比賽d題目入去夜晚做

識人因為溫書遲join camp

未遇到姐 有男仔fd 去補習都被女抄牌

但唔係成日都會遇到,所以d靚仔唔出聲講野嘅話平時都係自出自入架咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞