發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
入到U 執靚少少大把女啦

好似係
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

喂屌 我好似識佢

喂屌 好似似曾相識啵
之前fb見到有個毒到癲嘅中同上物理學會莊
望一望佢啲莊員 莫講話一個女都冇 仲要全毒撚樣 冇一個係睇落正常

頭先特地上佢fb想睇多次枝莊係點
相都del埋 懷疑太毒上唔到
點叫毒先
Yr3 一個ocamp 莊 soc 都無玩 算唔算毒?

講緊係外表
你試下一班人落堂 d女叫唔叫你陪就知毒唔毒

士可殺不可辱,梗係自己第一個衝出班房先
同埋發覺mk仔女到ocamp月份就會自然有人揾做組爸媽
毒撚都以為自己會有(佢以為自己識好多frd)
但結果人地根本冇侵佢玩
最後班莊員因為唔好意思就會叫佢地去做一個無人做嘅水魚位
大會OC
最後成班毒撚好開心咁去做大會oc

我俾人捉去做組爸
心諗做過一次見過鬼都怕黑
出錢又出力仲要俾人笑我想食組女
都係做oc算
利申毒撚
有冇見過毒撚玩Dan so

我就係不過練到招風車有賺

屌咪扮啦
玩得danso跳得呢啲hip hop breaking會毒?
你老母啦而家呢個年頭mk仔都話自己毒
唔知咩心態

真係未見過玩 danso 既人係毒

自己識少少breaking走左去join學校danso,個時個danso入面學員全部都係新手,得我識跳,我膽粗粗咁出左去solo幾招比人睇,跳緊個時d女有比尖叫聲我,心諗今次實識到女啦,有女黎埋我身,點知跳完之後番埋位,d女就再無理過我 全晚無同女仔講過野,因為唔識同女仔搭話,但係個班唔識跳舞嘅mk同d女social得好開心,個時我發覺,骨子黎係一個毒撚,做咩都係無用

呢TYPE 女 最撚憎

人地表濱俾掌聲 / 歡呼聲係禮貌
大家三唔識七唔同你講野都好正常
有乜位令你憎佢?
真係太多毒撚想social但係根本融入唔到
ocamp見到一堆騎呢毒撚
講野九唔搭八
人地講講下野突然加一句唔關事既黎亂入真係好乞人憎
然後仲話學人上莊 誰不知準備上莊個陣比人勸退
以為自己好融入到個圈子瘋狂約reu
結果成個party比呢d人搞散曬 因為一reu都一定有佢地
結果新一年ocamp又到 佢竟然自願做籌委 都係好事黎
讀左4年u 今年grad
咩ocamp 咩莊 咩soc 全部都冇參加過
摺足4年

有自知之明嘅毒撚係應該咁
你明知人地唔會在意我地
仲會俾佢地狗咁撚又唔敢反抗
我地做咩要迎合?

圈子唔啱格硬融嗰吓最無語 自己本身咩性格就搵翻咩人做frd 毒都唔係咩壞事 最尷尬係想懶champ群埋班social L圈子而自己又唔係嗰種性格嘅人 搞到自己不倫不類無性格之餘人地都尷尬 毒L與其落力social刷存在感不如諗吓點提升自己發展興趣同翻班啱傾frd好過 朋友呢d貴精不貴多 靠迎合得嚟嘅frd都唔會jeep得耐
讀左4年u 今年grad
咩ocamp 咩莊 咩soc 全部都冇參加過
摺足4年

有自知之明嘅毒撚係應該咁
你明知人地唔會在意我地
仲會俾佢地狗咁撚又唔敢反抗
我地做咩要迎合?

圈子唔啱格硬融嗰吓最無語 自己本身咩性格就搵翻咩人做frd 毒都唔係咩壞事 最尷尬係想懶champ群埋班social L圈子而自己又唔係嗰種性格嘅人 搞到自己不倫不類無性格之餘人地都尷尬 毒L與其落力social刷存在感不如諗吓點提升自己發展興趣同翻班啱傾frd好過 朋友呢d貴精不貴多 靠迎合得嚟嘅frd都唔會jeepkeep得耐
毒撚最忌有自信
我就未入過大學 唔知裡面既社交係點運作
但係開口都有話 毒男最忌有自信
尤其係毒到出汁個啲 點執都執唔走個浸毒味
之前玩過大o
發覺唔岩自己毒撚性格
就冇乜玩落下lu

依加多數同自己major班fd一齊多
又唔會話真係好毒 冇朋友社交程度岩岩好係毒撚適合既範圍
有男有女 簡中可以玩下痴線野
摺一排又可以約fd子玩下
都幾開心
有班毒L以為上啲動漫/遊戲soc就有人接納佢哋
其實性格毒,去到邊都冇人理你

都好嘅揾返啲同類 啱話題都多啲嘢傾
但我竟然見動漫soc啲腐女竟然有啲幾正

有啲仲係A0
不過可能係因為有太多樣衰毒L反襯出嚟

有啲腐女你睇得出係潛力股
即係body唔差 腳法好又有啲波路
係差唔識打扮同少少樣
大執過正過唔少女
毒撚本身冇錯 但係太有自信就係錯
有冇見過毒撚玩Dan so

我就係不過練到招風車有賺

屌咪扮啦
玩得danso跳得呢啲hip hop breaking會毒?
你老母啦而家呢個年頭mk仔都話自己毒
唔知咩心態

真係未見過玩 danso 既人係毒

自己識少少breaking走左去join學校danso,個時個danso入面學員全部都係新手,得我識跳,我膽粗粗咁出左去solo幾招比人睇,跳緊個時d女有比尖叫聲我,心諗今次實識到女啦,有女黎埋我身,點知跳完之後番埋位,d女就再無理過我 全晚無同女仔講過野,因為唔識同女仔搭話,但係個班唔識跳舞嘅mk同d女social得好開心,個時我發覺,骨子黎係一個毒撚,做咩都係無用

呢TYPE 女 最撚憎

人地表濱俾掌聲 / 歡呼聲係禮貌
大家三唔識七唔同你講野都好正常
有乜位令你憎佢?

我無話憎,個句野係其他巴打講
我只係覺得內向撚就算學幾多們才藝,都係唔及得d mk仔受歡迎
與其成日係到開po恥笑毒撚
不如巴打開po教毒撚脫毒好過啦
入到U 執靚少少大把女啦

好似係

On9啦
咁你本身個底都唔差
完全冇去social 過
玩過一次ocamp 但個文化太on9
出黎reu都只係鳩吹冇內容 不了
反而人地以為我好social 成日去蒲 但其實我放學就返去
之前fb見到有個毒到癲嘅中同上物理學會莊
望一望佢啲莊員 莫講話一個女都冇 仲要全毒撚樣 冇一個係睇落正常

頭先特地上佢fb想睇多次枝莊係點
相都del埋 懷疑太毒上唔到

毒撚都組到莊叫好勁
我都想安份守己做正常人
有人會想做毒撚咩
d厹郁d就溝到女
我地毒撚點social都溝唔到女
公平咩
first impression係咪擊殺毒撚最好時機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞