發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
佢地咩學會都參加 咩ocamp都去
看似識好多人
但根本冇撚用 冇人記得佢係邊個
都冇人會叫佢去上莊乜乜柒柒啲on9嘢
毒撚自我感覺良好會以為自己好受歡迎
其實都係一個可有可無嘅角色
甚至係俾班上莊mk仔恥笑嘅對象
看似識好多人

小妹前幾日出左個post笑鳩毒撚沐猴而冠
比人屌到反皮

我都覺
自摺味幾好
細佬我讀大學嗰陣都好撚毒
但就從來唔會扮social 自己攞嚟柒
看似識好多人

小妹前幾日出左個post笑鳩毒撚沐猴而冠
比人屌到反皮

小你老母妹咩
男人老狗扮女人
見過有個毒撚玩5-6個ocamp有4個係俾人杯
即係食飯reu有活動都唔會叫佢
喺背後仲會話佢騎呢怪
淨低嗰兩個就被無視
但佢仲堅持自己好受歡迎好熱血
覺得咁先係ulife
有自信既毒撚係好難頂
讀左4年u 今年grad
咩ocamp 咩莊 咩soc 全部都冇參加過
摺足4年
有自信既毒撚係好難頂

佢地仲覺得自己好有存在感嗰度難頂
見過毒撚學人做組爸
柒到喊
讀左4年u 今年grad
咩ocamp 咩莊 咩soc 全部都冇參加過
摺足4年

有自知之明嘅毒撚係應該咁
你明知人地唔會在意我地
仲會俾佢地狗咁撚又唔敢反抗
我地做咩要迎合?
見過毒撚學人做組爸
柒到喊

唔會掛
會俾毒撚玩嘅camp真係未聽過
見過毒撚學人做組爸
柒到喊

想玩呢D好撚心脫毒先啦 成個款格格不入
唔係講笑,真係有啲毒撚係咁
明明唔出聲冇人當佢啞,佢就係要係咁做啲嘢引人注意

每逢見到毒撚懶yo,我會連自己睇到都覺得唔好意思
班毒撚仲好鐘意同啲女扮曖昧

每逢見到毒撚懶yo,我會連自己睇到都覺得唔好意思

都話係有
好撚肉酸
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp
見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

成日夾埋班女係背後講佢地

好仆街
sorry lo
見過個毒撚開口埋口就講自己玩咩 識咩人 但個格就毒到西咁 完全唔夾
見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

真係慘

最撚慘係有個game咪用咀傳啤牌
規定男女男女咁傳
個毒撚隔離條女知道要同毒撚玩之後跑撚咗出房喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞