發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
考完試知道應該有大學讀,用左成個暑假減肥操fit自己,由85kg->65kg
入到大學,發現自己只係一個死毒撚,用左兩個sem就差唔多返到去果時既體重
考完試知道應該有大學讀,用左成個暑假減肥操fit自己,由85kg->65kg
入到大學,發現自己只係一個死毒撚,用左兩個sem就差唔多返到去果時既體重

你year幾

毒撚有少少自我意識就安分守己啦

又諗起一件毒撚搞出嚟既事
有一次破冰game玩真人鬥獸棋(類似兵捉賊,但一人會攝一張紙寫住自己既角色,捉人要扯埋張紙出嚟)
有個橙Tee白襪布鞋毒撚玩到好認真
係認真到變埋樣
佢抽到做獅子,佢就真係以為自己係獅子
眼神勁兇狠望住我地,好似望獵物咁
又喺度喘晒氣咁 以為show time可以上位

最爆有一野佢衝埋去個靚女度,好大力咁想扯個女仔身上張紙出嚟
個女仔差啲褲都甩,仲俾佢抓損左,但都捉唔到
之後有個男仔自動請纓落場替個女仔,一野收左個毒撚皮

之後既活動就無再見過個毒撚啦

又諗起一件毒撚搞出嚟既事
有一次破冰game玩真人鬥獸棋(類似兵捉賊,但一人會攝一張紙寫住自己既角色,捉人要扯埋張紙出嚟)
有個橙Tee白襪布鞋毒撚玩到好認真
係認真到變埋樣
佢抽到做獅子,佢就真係以為自己係獅子
眼神勁兇狠望住我地,好似望獵物咁
又喺度喘晒氣咁 以為show time可以上位

最爆有一野佢衝埋去個靚女度,好大力咁想扯個女仔身上張紙出嚟
個女仔差啲褲都甩,仲俾佢抓損左,但都捉唔到
之後有個男仔自動請纓落場替個女仔,一野收左個毒撚皮

之後既活動就無再見過個毒撚啦

中二病毒撚最恐怖

唔似係毒撚,而係精神病huan

咁都捉唔到人,咁渣ga

個女仔好慘

huan
點睇一啲人佢中學時期好多女仔fd ,但冇咩男仔fd

性格同上面巴打所講
又係鍾意扮大佬,但其實睇得出佢份人思維其實唔靈敏

你話啱啱初相識講啲冇咩意義嘅嘢搵話題唔緊要,但識耐咗都仲係咁

同埋,成日係背後搞風搞雨

女仔會幫女仔
男仔見到毒撚踩多兩腳

呢個真

女仔會幫女仔
男仔見到毒撚踩多兩腳

呢個真

女仔幫女仔係虛偽姐
口講唔係呀唔係呀
其實你都好靚乜乜柒柒
心入面咪又係笑你樣衰

女仔會幫女仔
男仔見到毒撚踩多兩腳

呢個真

女仔幫女仔係虛偽姐
口講唔係呀唔係呀
其實你都好靚乜乜柒柒
心入面咪又係笑你樣衰

男就明刀明槍
女就笑裏藏刀
毒撚可能first impression 冇咁討好姐
最緊要都係人品
之前玩大o mate個樣確係有些嚇人
first impression 仲話佢a0 grad硬
但識耐左發現佢真係好人
成績好又肯教人
又肯share source
反而有些反差萌
可能有時會唔識表達自己
但都叫做有下優點

幾時都係 人品最重要

不過人品好cow唔到女呢

咪撚傻啦你,啲人睇你個樣都唔睇你人品,現實就係咁,唔係古代點會咁多忠良流落荒間,終日寫詩感懷身世

柒少陣啦你 唔通識個朋友都要樣?
最緊要都係人品
但識耐左發現佢真係好人
成績好又肯教人
反而有些反差萌
可能有時會唔識表達自己
但都叫做有下優點

幾時都係 人品最重要

咪撚傻啦你,啲人睇你個樣都唔睇你人品,現實就係咁,唔係古代點會咁多忠良流落荒間,終日寫詩感懷身世

最緊要都係人品
但識耐左發現佢真係好人
成績好又肯教人
反而有些反差萌
可能有時會唔識表達自己
但都叫做有下優點

幾時都係 人品最重要

女仔識人唔睇樣?你當真?
好心毒撚就咪撚出黎柒啦 成日見到d柒頭係條術著住件乜撚野理工 城大tee 好撚嘔心
毒撚都係人,唔好咁啦

利申:俾樓主講中晒
d 女仔fd 話我樣唔差 但我自己係U到無上莊 ocamp做組爸 係喺freshman 果陣玩左ocamp
下年升year 3 好似識唔到人咁
女性朋友又唔多
係得d U team 玩運動既fds 同埋自己系幾個best friends

係自己性格唔chur 得

唔鍾意成日通宵

一兩晚我可以 但成日都係咁 個人會好攰

有玩運動關係又唔可以成闈太夜訓

屌 睇到第一句真係笑左出聲 一個人識同人social呢 就算對方樣衰係唔會講出嚟 一定係話唔差 完左講你個樣既topic
睇完呢個post啲回覆真心覺得連登啲人冇乜同理心
家下毒撚唔係人?
毒撚係咪就應該仆街死唔好出嚟獻世?
好心啲撚樣就積下口德啦
家下人地有咩得罪你?
睇人仆街好開心?
年中唔少毒撚搞到自殺都係而家啲人迫成
把口咁撚毒因住毒撚自殺死咗返嚟搵你地報復要你地冚家仆街死啊
家下毒撚唔係人?
好心啲撚樣就積下口德啦
家下人地有咩得罪你?
睇人仆街好開心?

口徳+100分
果然係口徳村村民
家下毒撚唔係人?
好心啲撚樣就積下口德啦
家下人地有咩得罪你?
睇人仆街好開心?

可能成個post嘅人都係毒撚嚟
好心毒撚就咪撚出黎柒啦 成日見到d柒頭係條術著住件乜撚野理工 城大tee 好撚嘔心

On9 著呢d tee就一定係毒撚?

你既邏輯幾有問題 大學生?

你既邏輯幾有問題 大學生?

話說著尼d tee 10個有9個都薯仔毒撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞