發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
試過落堂成班友吹水 topic係圍繞某女神原來有打機 打lol
個平時唔點出聲既毒撚
無啦啦走埋黎狂講skt啲野
又話faker點點點 有人訪問問佢會唔會退落黎點點點
唔休止咁講左五分鐘
我地全場人聽到 左 dead air左半分鐘你眼望我眼之後
有個女仔同佢講 我諗其實大家都只係對呀女神有興趣
唔係想知lol既野

全場人

之後果一年佢就再冇點出過聲
睇左咁耐我都唔係好明
毒撚玩ocamp係為左脫毒
但又有人話毒撚點social都係毒撚
咁毒撚係點形成?由毒撚變普通人又係一個咩過程?

根本係天生既
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

你以為讀書先玩?我第一日番工都要玩呀
仲要同啲intern玩呀
毒撚去ocamp,通常有人記得佢,都係因為一啲柒野

ocamp嗰陣,有個大隻仔發現唔見左對拖鞋(普通人字拖)
搵搵下發現某肥毒着住佢對鞋
但同肥毒對質嗰陣,佢死口唔認喎,但明明肥毒嗰對係阿伯拖鞋(者係傳統有一塊打橫既膠喺上面嗰種 )
之後大隻仔搵cam man搵返啲相嚟做証
肥毒先除返對鞋出嚟 好快全個camp都知道呢件事
但到而家都唔知點解肥毒要着左人對鞋
毒撚去ocamp,通常有人記得佢,都係因為一啲柒野

ocamp嗰陣,有個大隻仔發現唔見左對拖鞋(普通人字拖)
搵搵下發現某肥毒着住佢對鞋
但同肥毒對質嗰陣,佢死口唔認喎,但明明肥毒嗰對係阿伯拖鞋(者係傳統有一塊打橫既膠喺上面嗰種 )
之後大隻仔搵cam man搵返啲相嚟做証
肥毒先除返對鞋出嚟 好快全個camp都知道呢件事
但到而家都唔知點解肥毒要着左人對鞋

補充一句
個肥毒就係你地口中話發夢都想做組爸
最後只做到oc既毒毒
老老實實,都係your face your fate ga la

你見過靚仔比人叫做毒撚咩,果d叫cool ja ma.

係唔岩聽架喇,但樣衰就咪搞咁多野啦
毒撚可能first impression 冇咁討好姐
最緊要都係人品
之前玩大o mate個樣確係有些嚇人
first impression 仲話佢a0 grad硬
但識耐左發現佢真係好人
成績好又肯教人
又肯share source
反而有些反差萌
可能有時會唔識表達自己
但都叫做有下優點

幾時都係 人品最重要

不過人品好cow唔到女呢

咪撚傻啦你,啲人睇你個樣都唔睇你人品,現實就係咁,唔係古代點會咁多忠良流落荒間,終日寫詩感懷身世
( Show Blocked User - 南宋英雄張世傑 )
呢啲咪毒撚囉

嗰d肉撚酸又想扮social嘅死毒撚就咪係呢d
親身示範

大撚把係咁,日日面書都有一堆狂貼自己同人遊玩嘅相嘅人,驚死人地唔知佢喺大學好受歡迎
睇左咁耐我都唔係好明
毒撚玩ocamp係為左脫毒
但又有人話毒撚點social都係毒撚
咁毒撚係點形成?由毒撚變普通人又係一個咩過程?

根本係天生既

d 女仔fd 話我樣唔差 但我自己係U到無上莊 ocamp做組爸 係喺freshman 果陣玩左ocamp
下年升year 3 好似識唔到人咁
女性朋友又唔多
係得d U team 玩運動既fds 同埋自己系幾個best friends

係自己性格唔chur 得

唔鍾意成日通宵

一兩晚我可以 但成日都係咁 個人會好攰

有玩運動關係又唔可以成闈太夜訓

有人話 o camp係毒撚洗底嘅機會,又有人話毒撚應該安守本分,咁其實應該點定位join o camp嘅毒撚?

老實講可免則免喇
唔會好玩同enjoy除非你脫曬毒

講洗底就一定洗唔到架喇,性格唔會係兩三日內變
不過我覺得點都要join 下o camp 嘅
唔係嘅話之後真係無乜機會識人

上年o camp 我keep住毒撚性格 first impression 一樣有好多女揀我去孤島

屌你樣衰仲去乜 O camp 唔怕整污糟張團體相呀

Lol 咁都好曬🙊🙊🙊
毒唔係問題

但毒撚妄想識女仔就真係有問題

到頭來咪畀人背後唱鳩你變態仔囉

利申: 中學畀人屈非禮

大忌
嚇撚死人咩

有個fd就喺大學係樣衰毒撚,人見人杯

跟住出面用hku個名食m記妹同中學幼齒

求教路
講白左咪就係毒撚最忌有自信

利申:毒撚。
毒撚真係好得人驚

條毒撚真係上得連登/高登太多
影響埋對女人既價值觀
以為咁輕易抄到牌就玩到女人
轉個頭人地唔show佢就話人係雞係公廁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞