發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

唉,唔好成日講到毒撚唔應該有自信咁
無女係會鍾意無自信嘅男人
所以做人唔應該無自信,亦都唔應該過分自信
係要有適量的自信...

agger

咁不如嘗試改變自己,令到自己更有自信

即使係內向撚都可以識著衫掛

點着衫先叫唔毒
U記t加運動長褲波鞋 正常

件衫幾大?條褲會唔會過長/吊腳?

如果唔夠高闊腳又會好柒

波鞋又要睇咩鞋 仲要睇身形啱咩邊type 嘅衫褲

L碼 條褲窄腳
180 65kg

gd la 咁應該

tee 唔好太頹

65kg 都幾瘦,可以著窄身啲同時操下肌肉

啲女見到啲線條都出哂水

塊面呀髮型呢啲都要留意 企理 清爽 乾淨就好好
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒

運動褲換做牛仔褲,波鞋換做布鞋,唔好著白襪已經會好好多
個頭唔一定要gel既,有洗有梳精神少少,唔好駝背

黑襪呢

黑襪/灰襪/船襪都得
得閒可以去做下運動,唔駛好大隻,有膊頭就好睇好多

點襯衫我唔識
我只係知衣著品味好唔好都係睇個樣
認同做下運動,唔好駝背,有梳洗下
呢啲關健康同整齊程度事
起碼有明確標準跟下
不過多暗瘡 人生已完
想脫毒嘅話著咩牌子嘅鞋好?
想脫毒嘅話著咩牌子嘅鞋好?

nmd
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

agger

點着衫先叫唔毒

識個ITC既話著U記=放棄自己
黑面神毒撚表示都係做放學歸宅部最安全
點叫毒先
Yr3 一個ocamp 莊 soc 都無玩 算唔算毒?

講緊係外表
你試下一班人落堂 d女叫唔叫你陪就知毒唔毒

點睇我9成fd女仔
雖然可能關讀緊既科事

你毒唔毒就唔知
但9成女仔frd都想拎出黎打飛機問人點睇
你一係on9一係好撚弱智同自戀
有自信既毒撚係好難頂

佢地仲覺得自己好有存在感嗰度難頂

如果再自信啲狗公埋,就更難頂

無表情真係會嚇親人,但又唔想假

無表情都比人當係惡棍不良,點睇

黑面毒撚路過 最憎無謂應酬

黑面毒撚路過 最憎無謂應酬

有時真係黑面 成堂都要聽住啲毒撚自己講自己笑,唔燥就假
其實如果個樣生得靚靚仔仔,但係好cool成日唔出聲,成日一個人自出自入,係咪好有浪子feel好有型

望下福山雅治 你就會明 靚仔係唔可能一個人自出自入 因為會有堆女走去同佢搭訕

成日有人覺得靚仔出街一定有女黎搭訕,其實根本無,我有個fd生得靚靚仔仔,佢未試過係街比唔識嘅女仔搭訕..

未遇到姐 有男仔fd 去補習都被女抄牌

但唔係成日都會遇到,所以d靚仔唔出聲講野嘅話平時都係自出自入架咋

都係嘅,我個fd 幾talk 得

香港地都係靠口才比較多啦,如果福山雅治住香港,阿bob食女可能仲多過佢

咪on9啦你有口才係有加分但前題係你個樣一定唔可以係差先溝到女
毒撚是原罪

有自信嘅毒撚先係

係要有適量的自信...

你都on9嘅
你咪我講嗰啲毒撚囉死要有自信嗰隻
唔係冇女會鐘意冇自信嘅男人呀
係冇女會鐘意毒撚呀
死咗條心啦咪打飛機講埋啲有自信一定得嗰啲on9嘢喇
我以為自己識到好多其他系既人
依家先知原來佢地連hi bye friend都不如
利申:讀cs既毒撚
上年讀IVE有個毒撚同班,佢本身做廚房.
全身毒到仆街,又有陣臭味(應該係長期o係廚房做o野又唔洗衫返學屋出o黎)
老師第一堂問佢英文名,佢話自己叫Yamashita
又成日講o野懶好笑,一講完成班靜哂.
有次有個同學忍唔住講句:嘩好好笑喎Yamashita.
之後佢終於開始收聲唔講o野.

又有一次上完堂轉堂,出面有另一班等入課室,佢一出門口出面d人好似面有難色咁
再過半日secret出o左個新mo : 嘩屌你o岩o岩a214c個毒撚行過,好撚臭呀
我哋o係whatsapp group睇到講起
咁o岩有另一個幾天真o既同學真心問 : 喂喂咁到底講緊邊個呀???
之後成個group靜o左10分鐘.過多10分鐘個毒撚自己打字:我
全身毒到仆街,又有陣臭味(應該係長期o係廚房做o野又唔洗衫返學屋出o黎)

又有一次上完堂轉堂,出面有另一班等入課室,佢一出門口出面d人好似面有難色咁
再過半日secret出o左個新mo : 嘩屌你o岩o岩a214c個毒撚行過,好撚臭呀
咁o岩有另一個幾天真o既同學真心問 : 喂喂咁到底講緊邊個呀???
之後成個group靜o左10分鐘.過多10分鐘個毒撚自己打字:我

開名 佢應該有上連登,實好傷心
毒撚可能first impression 冇咁討好姐
最緊要都係人品
之前玩大o mate個樣確係有些嚇人
first impression 仲話佢a0 grad硬
但識耐左發現佢真係好人
成績好又肯教人
又肯share source
反而有些反差萌
可能有時會唔識表達自己
但都叫做有下優點

你呢啲又太仆街喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞