發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
有個戇尻仔厹中同上年入咗poly hd
成撚日喺度reu reu
又po埋哂啲上莊相懶係social咁, 以為佢洗到底
聽啲fd講返原來只係做OC位
重要聽佢講返識唔到人
條友因為傾莊走哂堂, 變相freeride人
搞到人又識唔到, 仇家多咗幾條友, gpa又爛哂

佢今年入咗hkcc asso
不過又懶勁上poly啲莊 eg 羽soc
當然最後都係做OC啦
雖然佢第一個sem又未至於爛grade
但係佢連yr1 entry req都meet唔到, 走唔到
相反另一個留班中同啱啱好meet到req
攞咗offer, 依加可以打哂飛機
見到都有啲諷刺

Hd轉asso?你話唔係on9都冇人信啦

我就唔撚信香港地會有咁撚戇鳩既人

真係聞所未聞
毒唔係問題

但毒撚妄想識女仔就真係有問題

到頭來咪畀人背後唱鳩你變態仔囉

利申: 中學畀人屈非禮

大忌
嚇撚死人咩
點叫毒先
Yr3 一個ocamp 莊 soc 都無玩 算唔算毒?
有冇見過毒撚玩Dan so

叫咩舞?初音?
點叫毒先

講緊係外表
你試下一班人落堂 d女叫唔叫你陪就知毒唔毒
身為毒撚見到自己同類咁樣都有D羞家
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

喂屌 我好似識佢
我見過毒撚上莊 fb個icon 係冇咩人讚
點叫毒先

好主觀
唔關玩幾多個camp幾多支莊事
不過巴打你問得出呢句都奶撚咗一半嘢㗎喇
見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

喂屌 我好似識佢

毒撚就玩番毒soc啦
見過有個好撚慘
又話佢最似會偷阿婆底褲
點知嗰堆就一票都冇

喂屌 我好似識佢

毒撚就玩番毒soc啦

有咩毒soc?
日化?
點叫毒先

好主觀

毒撚玩幾多個都係毒
正常人玩唔玩都係正常人
其實如果個樣正正常常,行為唔古怪
但被動唔多出聲講野,去玩ocamp係咪都會比人歧視同排斥架
點叫毒先

好主觀

毒撚玩幾多個都係毒
正常人玩唔玩都係正常人

重點 大把靚女咩都冇玩 咪又係大把人yo佢地

唔會
最多當透明人

唔會,但你預左first impression乜野項目都唔會有票咁濟
咁玩黎就無謂啦 你去ocamp都係想識人姐
點叫毒先

好主觀

毒撚玩幾多個都係毒
正常人玩唔玩都係正常人

好少靚女咩都唔玩

唔𥄫女唔騎呢就最多畀人當透明

冇可能啦

唔𥄫女唔騎呢就最多畀人當透明

但如果有陣時會𥄫下女,比d女發現左係咪會覺得你變撚態?
利申:唔騎呢,但有時真係忍唔住𥄫下靚女
點叫毒先

好主觀

毒撚玩幾多個都係毒
正常人玩唔玩都係正常人

好少靚女咩都唔玩

有d mainland都好正

100個有1個倒
通常都係俾大陸仔溝返
諗起都覺得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞