發唔發覺大學入面總有一群毒撚係好落力去social

613 回覆
496 Like 16 Dislike
同埋發覺mk仔女到ocamp月份就會自然有人揾做組爸媽
毒撚都以為自己會有(佢以為自己識好多frd)
但結果人地根本冇侵佢玩
最後班莊員因為唔好意思就會叫佢地去做一個無人做嘅水魚位
大會OC
最後成班毒撚好開心咁去做大會oc

我俾人捉去做組爸
心諗做過一次見過鬼都怕黑
出錢又出力仲要俾人笑我想食組女
都係做oc算
利申毒撚

毒撚好少有得做組爸喎
除非你嗰科少仔得濟
真係太多毒撚想social但係根本融入唔到
ocamp見到一堆騎呢毒撚
講野九唔搭八
人地講講下野突然加一句唔關事既黎亂入真係好乞人憎
然後仲話學人上莊 誰不知準備上莊個陣比人勸退
以為自己好融入到個圈子瘋狂約reu
結果成個party比呢d人搞散曬 因為一reu都一定有佢地
結果新一年ocamp又到 佢竟然自願做籌委 都係好事黎

嘩柒到
毒撚心靈仲要咁脆弱點算好
完全冇去social 過
玩過一次ocamp 但個文化太on9
出黎reu都只係鳩吹冇內容 不了
反而人地以為我好social 成日去蒲 但其實我放學就返去

真撚係
完全唔熟但要扮frd揾嘢講
我都想安份守己做正常人
有人會想做毒撚咩
d厹郁d就溝到女
我地毒撚點social都溝唔到女
公平咩

毒撚諗溝女真係on99
返屋企玩你figure 打飛機算啦少則你俾人hurt
Sad一排
大則嚇撚親人 分分鐘仲俾mk仔笑
有乜謂?
好似我咁喺到都好似無到咪幾好
唔係講笑,真係有啲毒撚係咁
明明唔出聲冇人當佢啞,佢就係要係咁做啲嘢引人注意

每逢見到毒撚懶yo,我會連自己睇到都覺得唔好意思

Yooooo whats up
我都想安份守己做正常人
有人會想做毒撚咩
d厹郁d就溝到女
公平咩

毒撚花返幾年由內到外改變自己 諗下啲女會需要個鐘意個點既男人好過啦
搞social對溝女一啲幫助都無 毒撚就點social都係毒撚
你估我想做毒撚架咩
我都想安份守己做正常人
有人會想做毒撚咩
d厹郁d就溝到女
公平咩

毒撚花返幾年由內到外改變自己 諗下啲女會需要個鐘意個點既男人好過啦
搞social對溝女一啲幫助都無 毒撚就點social都係毒撚

諗到咪諗呀毒撚
唉。。。。不要再說了
之前同幾個朋友傾緊偈
突然有個毒撚走過黎插嘴
雖然我地無人同佢熟,只係問過名,
但我地又無所謂既,咁嘛多個人傾囉
我講左句"nice to meet you"
點知佢就開始串9我話我地又唔係第一次見,唔應該講nice to meet you, 話我英文好撚差
跟住就dead晒air
屌你老味識唔識睇情況講野㗎
之後佢yo我,我都唔撚理佢
之前同幾個朋友傾緊偈
突然有個毒撚走過黎插嘴
點知佢就開始串9我話我地又唔係第一次見,唔應該講nice to meet you, 話我英文好撚差
跟住就dead晒air

冇啦啦nice to meet you呢啲英文扮曬嘢又係on9嘅
唉。。。。不要再說了

有冇見過毒撚玩Dan so

我就係不過練到招風車有賺

屌咪扮啦
玩得danso跳得呢啲hip hop breaking會毒?
你老母啦而家呢個年頭mk仔都話自己毒
唔知咩心態

真係未見過玩 danso 既人係毒

我條女係
之前同幾個朋友傾緊偈
突然有個毒撚走過黎插嘴
跟住就dead晒air

冇啦啦nice to meet you呢啲英文扮曬嘢又係on9嘅

佢唔係香港人
見過有個好撚慘
玩first impression 又話佢個樣似強姦犯
又話佢最似會偷阿婆底褲
個毒撚仲以為啲正面嘢會有佢 例如最想同邊個上床etc
點知嗰堆就一票都冇
最後玻璃心毒撚嬲咗成個camp

真係慘

最撚慘係有個game咪用咀傳啤牌
規定男女男女咁傳
個毒撚隔離條女知道要同毒撚玩之後跑撚咗出房喊

屌識條毒撚做組爸ocamp夜晚教定人地開學讀嘅一科core 全晚係度讀書
有睇就知講緊D 衣著老土,行為柒下柒下
古古怪怪既四眼大毒撚

仲FF 自我感覺良好

利申:A0窮肥矮柒毒大將軍

sorry ar
佢地好多以為自己脫到毒,又染髮又買mk杉,但始終陣味係散唔到
屌識條毒撚做組爸ocamp夜晚教定人地開學讀嘅一科core 全晚係度讀書

正呀

其實幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞