20/21 Grant Loan & Non means 討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果個個數同租約完全一樣, 可以做證明

出數一樣有證明, atm入數紙, 網上轉帳記錄etc.
要keep 實有, 第一次申請冇經驗,下次記得keep好
可以, 計資產
失敗會寄信, 會寫埋咩原因
一般唔計, 除咗Postgraduate Studentship
補充資料寫後補
戶口no 睇清楚填
如果係綜合戶口, 有機會要每個戶口各有一個no.
照寫不定
12個月填齊人工, 冇人工就填0, 唔好漏空
Thanks
thank you btw後補要親身去交? 佢得7日upload文件
月頭已經交晒所有野搞nlsft

但過左3個星期佢筆錢仲未過比學校

咁我而家好唔好自己交錢先

交學費deadline係下個星期
唔該曬
唔好意思想問多次月結單係咪要分開12個月逐張交上去 如果用ebanking月結單既cap圖得唔得㗎 麻煩晒各位
今期真係耐到

郵寄都得
應該會係交學費deadline嗰日先過數
點解讀art特別多
所以所有數見都要有入數紙prove返?
定喺數字格離寫返就得
*字
想問下如果我係喺收到補交文件信之後先交,批full grant個機率係咪細好多?同埋想問下個聲明書可以喺邊度download?
P.S 屋企真係好窮
同埋想
同埋想問下如果老豆漏咗一個戶口未報,而喺收到補交文件信之後再申報返得唔得架?我之前明明再三問佢仲有無户口未報又話無,結果係佢唔記得咗
我已經係e statement同紅簿仔佢睇 mark埋邊啲交易係人工 佢都比張收入自述書我 叫我補交 點解?同埋當唔當漏
唔該晒巴打我諗住星期一去試吓walk in

如果中午去係咪一定要兩點去到先有得攞籌?
定係任何時間都可以去攞到籌只不過要等耐啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞