20/21 Grant Loan & Non means 討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔該想問吓我7月尾交咗貸款文件 收到第一份通知書 但到而家仲未收到第二份通知書 另外嗰啲文件一直未交到就一直冇錢拎返 點算
想問下office個電話係咪好難打得通?幾次辦公時間打去都未能接通
填多會幫你扣返, 唔會計多, 都唔洗特別解釋
1. 顯示到開戶日期、名、戶口no. 嘅文件
2. 有齊名、sid、課程名就OK
唔該曬想再問下我網上銀行應該邊到搵開戶日期出嚟 我用緊滙豐
我想問下返學前有full time做野一年, 返學就無做
個D係咪唔計入收入個到?
不過要係補充資料到寫返就OK?
睇吓第一張月結單有無開戶存款,無就可能要搵銀行攞返
補交資料postpone 咗之後仲可唔可以再postpone 㗎?
一直都未收到稅局封信
可以寄信/打去同佢講收到之後就即刻交
師兄 想問補充資料係咪一張form黎?自己印完係上面寫野交比佢?
想問 full grant 會比幾多錢
呢年學費 大約 $79xxx 咁上下
我想問下點解網上upload文件等好耐都唔得?仲要lag到死機 連一張野都上載唔到
樂巴 我想問多2樣野

1.佢話有20mb 但我相機影一張野都成2mb?咁樣點夠上載哂,同埋我換pdf上載佢又話我唔係pdf檔案

2.學資處話如果係ugc大學資助學費會過數去院校,但我學校要求我10月幾就交學費,咁要點樣處理?
no
開戶應該有confirm letter,或者等第一期月結單
打完電話既3-4星期左右
自己壓縮咗佢先/直接選擇郵寄去交
收到咩通知書?唔係好明你做緊邊個step
熱線太多人打,係難通d
可以,最好早上9點去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞