(請廣傳)已經有唔少香港人被遣返香港,英國LOTR懶人包ver.5

427 回覆
799 Like 20 Dislike
我反而覺得似係中年 / 新移民廢藍以為有廁板就得
我隱約睇到個信息:仲未renew既請盡快renew,無揸bno land既俾人遣返唔好問點解
推 香港民研有調查,問大家是否贊成泛民繼續出任議員 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2160944
後生多數
唔啱聽講句,如果連Asylum同translator兩個字都唔識,你真係咪撚去英國,留喺香港算,去到你都生存唔到
幫推
香港好多人都係鍾意要結果
中間咩過程唔撚理
結果往往衰乜都唔清楚
有BDTC,冇BNO 應該係少數
出乎意料嘅多

啲人為咗慳果少少錢直接申請咗SAR 依家有着數就仆倒去英國
無聽過 KOL 話 BDTC 可以申請 5+1 , 係咪藍屍 kol 累自己友呀 ?
老實喎,你去倫敦、曼市、利物浦三條唐人街隨時搵到堆英文都唔識隻既廢老

仲未計東歐中東佬
D人冇BNO, 但入境同IO講黎申請LOTR
直接DEPORT

(LOTR姐係你PURPOSE OF VISIT都唔係TRAVEL)

BTW, 係半年VISA-FREE FOR TRAVEL PURPOSE
發夢見到有人話2020年7月1日前有香港身分證就可以申請

好想知係邊個KOL講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞