歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (41) 一二一二捉住你隻手教你砌模型

1001 回覆
1 Like 3 Dislike

blu tack當鱷魚夾用,又多個功能
理解唔到點解MG Zaku Phantom 要放PB
重要係綠色
放通販嘅
紅渣再販仲邊有人買
三隻色三個背包咪得囉
重有隻 Testament係咪用strike骨
俾你估到就唔係Bandai啦
想當年HGUC出咗ZZ冇幾耐, 我就買咗返嚟洗兩個月改成強化型加埋舊模裝甲
我朋友仲笑鳩我ON9攞苦嚟辛, 再過多陣實會出啦洗咩咁猴急
到而家都未撚見佢出Bandai做嘢真係冇譜架
如果7-800蚊個月,真係自己搵人夾份租個工業單位好似仲抵
研究左成日水簾
其中有兩款
風扇係水簾前面 價錢比較平 但好似唔係水簾既原理黎 有部份係靠個抽風勁抽走
風扇係水簾後面 價錢比較貴 例如模研能者咁 好似真係可以做到無味

但我唔識分風扇前後個原理 有無人知
我都諗緊買邊款水簾好依家 好想直接屌模研 但無位
是咪係MANSIR 度買

勿相認
隻野?我自己整的
想問下 邊度 重有 MOBILE HARO?

想買兩隻 同女友 一齊噴

搵左好多間 都冇
謝分析,買完枱就去訂了
買模研?我都好撚想買呀
依家諗緊有無咩方法整走部電腦主機 用黎放模研
因為見模研唔用時可以摺埋 打橫放貼近牆身放唔錯
樓下大林
仲有間共童體不過未去過 智高多數都齊 只係貴
唔小心倒左小小汽水(我諗3ml左右)落支開好左的底灰到,唔好問點解
仲用唔用得,會唔會成枝癈
想問下有冇gaia 073,074中性灰 ge取代品?
試下砌完睇下會唔會惹蟻
有甜味
巴打你吸左毒?

點會用汽水開油
咪一樣 都係液體
唔怪得個撚樣前幾日開post 屌鳩d 大陸人翻鳩佢d 件,原來終於醒水自己賣海外

利申:九秒九訂左兩套
巴打你唔好咁痴線啦
係咪扔得
如果想上水貼 但係上過淘寶都唔見大林 雪焰果啲大路廠有出自己想砌嘅款嘅水貼 大家會點做

有時見到其他巴打貼完啲水貼 完成度即刻高咗好多

最近想砌core gundam系列 好想揾啲水貼上比佢 但係揾唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞