歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (41) 一二一二捉住你隻手教你砌模型

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我粗用滲線筆用到個筆頭爛爛地,當係real touch筆用
然後pb出鍍金/鈦版

請問氣泵自帶個水隔咁樣 有小小水銹 有無得清架?
平時佢d水唔夠多 用正常方法得d濕氣放唔到水出黎,岩岩一睇發覺入邊d水汽有銹
師兄可唔可以講下懶癌冇味成點?之前用浩盛E550根本冇乜用。
我用懶癌其本上噴完間房唔會有味 但噴嗰下當然有少少啦
係換水唔方便 個盤太軟太易倒
師兄可唔可以講下懶癌冇味成點?10成你覺得冇咗幾多成?噴油性油間房仲會有味嗎?之前用浩盛E550根本冇乜用。
好似唔多妥啵
我舊時嗰個爛閪泵都冇試過谷撚到啲銹水上埋去個水隔到
用左半年都無
大推AV油藍蓋mecha series。
順滑,耐刮,遮蓋力夠。係要薄油幾層咁解。
師兄可唔可以講下MD冇味成點?B站好多comment話性價比最高。噴油性油間房仲會有味嗎?10成你覺得冇咗幾多成?之前用浩盛E550根本冇乜用。
你次次用完有無清水隔
無 因為之前d濕氣唔多 就無理佢
次次用完都要做
熄機 按水隔下面粒野 放氣清水氣
收工
咁加個豬咀應該ok 掛
仲要只係噴AV同Acrysion
喂講真....
佢出到好似MG新啲嗰隻百式2.0咁樣都冇乜得救啦下話
成隻嘢個合體好似鳩撼出嚟咁
人哋啲勇者系列, 戰隊系列撼完出嚟最少都有幾分霸氣丫
佢喱個....得罪講句我剩係Feel到柒味同俗氣咋喎
真係有人鍾意架咩
大張:炒囉,我叫你炒呀
係換水最麻煩
噴av邊有咩味
唔知環境問題定材料問題定點
我舊時嗰個試過好耐都唔記得倒水
成個水隔就嚟滿咁濟, 養金魚咁
但都冇銹水
一陣開個泵放下氣先 清下水隔先
想問多句氣罐d水應該點放?
氣缸*
材質問題都唔出奇
價錢高低呢個時候係反映哂出黎
係缸下面應該有制扭
有人會儲滿氣再一鳩扭 但要小心噴到周圍都係屎水
呢個方法應該清得最乾淨

我就唔儲氣先 扭開粒野 開機等佢慢流一陣
再自己係咁chok個泵 等佢流D屎水出黎
有香味
我都留名睇下MD先 見水盤有制放水
睇下可唔可以搞走鬼檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞