歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (41) 一二一二捉住你隻手教你砌模型

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
MD 全名係乜,有無link?
warhammer40000,
幾錢就真係唔知,
好似有starter set,淘大有間專賣呢d野, ym都有賣
風扇,對你噴既位吹等佢吹返抽油箱付近吸

奶野鳥 陰影搞到一達達
依家我都睇緊邊隻水岩我走鬼檔 睇完你講更加想換
如果買就買升級版, 換水時漏水喊出嚟!唔要佢塊窗口板可以平80
多謝巴打
我用philips,voc反而無咩郁,pm2.5去到50幾,不過佢一個鐘內差唔多降返落個位數,一個鐘平均都係16,7,之後就無咩
反而今日空氣污染嚴重,keep內幾個鐘內都係1x
走鬼檔真係買最貴個隻模研能者。
我諗一千樓下既水簾 ,走多兩次鬼個箱會散因為都係膠件。Maybe 有隻千幾蚊既 mini2都夠硬淨。
我小米今日都係十幾,我仲以為昨晚噴克灰唔散...
我唔洗拆 純粹用完放落地下就得 用時放返上枱

頭昏腦漲
36條0.1mm線已經咁樣
小米今日個數同你差唔多 所以我覺得對平時普通空氣就信得過 噴野就真係買部機安全好多 如果唔係除時信晒部機吸晒落肺都唔知咩事
開左個水缸,你班友睇下,呢d 就粉就係係地吸時唔覺唔覺吸晒入個肺到既野黎

健康第一呀
我宜家噴油環境已經

水簾+ 空氣淨化器+ 隨身空氣淨化+風扇+ 3m 噴油豬咀。應該無問題,但我食又係間房,打機又係間房,怕開冷氣訓慢性養癌

仆街之前切完成組喉嚨野,下次無野切應該到個肺
巴打你對玩噴油既決鬥真係非一般 請受老子一拜
我宜家噴油環境已經

水簾+ 空氣淨化器+ 隨身空氣淨化+風扇+ 3m 噴油豬咀。應該無問題,但我食又係間房,打機又係間房,怕開冷氣訓慢性養癌

仆街之前切完成組喉嚨野,下次無野切應該到個肺
巴打你對玩噴油既決真係非一般 請受老子一拜
我都差唔多 打機訓教噴油都係同一間房
不過真心個句 介煙啦 呢樣我諗勁過你噴油
本來好返後打算放棄,都十年有多。
但最近政府唔比開工,又搬屋發現百幾盒模型,開曬件無人要,諗住用政府律貼平平地買套泵噴下件之後拎去賣,跟住又入坑越洗越多。

呢條撚屌望住我噴油,我唔攪過最佳環境都唔得(仲要兩隻)!等我有工開再換個模研能者
無食十年,唔敢再食。
佢搞鳩你D零件 你會點
無架,屌一輪後放生。
之前整過條女,咬走左塊面
不過噴油時多數會屌佢地走,噴完佢地搞事都無法,兩隻野家庭地位高級過我,我連張椅都要問佢兩個借先帶得用。

今日出左信和
見到出左 黑色 古加 拉打 模型

黑色係咩模型?? 唔記得左了
好似幾正咁

我等緊佢出 阿極陀 黑金FORM 既模型 應該會幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞