總唔總辭都好,我地都中哂伏

763 回覆
2589 Like 218 Dislike
而家擺明係班泛民議員想出賣香港人,你唔懲罰佢地只會俾佢地不斷出賣到死。要死就一齊死,緊係同佢地攬炒啦。
投共就投共啦,無得唔分裂個wow,唔通佢投咗共你仲當佢手足呀?你會唔會話十一哥係手足呀?
希望連登仔講得出做得到,有堆初選完即刻開post屌人

記住:連登唔代表全世界
Push
無視民意仲要叫香港人唔好分化。
香港人宜家就一腳伸開泛民
從今只支持本土派
民調出左?
Push
push
放心

罷工派接受左罷工公投結果
Push
一堅持每一天革除身邊的問題
二民間做得越好
三公權越來越縮
四更快成人間天堂不必再移民

(趕走外資)一人一簽聯署鬧外資如IKEA叫佢收回代理權 等香港的中国人共享大灣區只能用國貨支持政府

(新戰線)齊做登報師眾籌係蘋果登文宣/國際線新聞 黎智英可以搞個網上小額登廣告系統,每周將投稿放上網,支持者比錢投票,一周後用集資的錢登最多人選的文宣

3支持政府制裁反中團體 唔比政府生意佢做
政府唔租美資樓 唔用美國貨 唔用美國錢 唔用美資銀行

4建立儲蓄互助社(遮仔會)統治地球 、離岸、定期派息、半銀行功能(可借錢比人)

5訂閱良心傳媒

問題係依個階段至少連登tg民意想佢辭,但佢唔辭,唔屌鬼就假啦,成日唔撚理民意又無膽
由上年11月到初選到今日,次撚次想屌柒泛民都俾人叫心平氣和兄弟爬山唔好俾人分化,喂屌你地做咩唔同泛民講同市民一齊杯葛臨立會,唔好俾中共分化?我地叫泛民同我地企同一陣線就分化,泛民企硬自己立場就唔分化?要講分化泛民仲分化啦,佢好地地總辭邊撚有咁多po屌黎屌去呀
任期屆滿啦
點解會係辭職嘅?
又拉熱狗出黎講 你覺唔覺得可恥啊 淪落到熱狗咁垃圾
有人認同泛民係搞緊議會抗爭咩?
所謂嘅議會抗爭搞咗廿幾年都係咁
冇話邊條路一定啱
但佢哋呢條行咗廿幾年都唔掂就證明咗係錯啦
泛民如果接受呢次非法立會
即係否定自己嘅抗爭意志
連抗爭意志都冇
我好懷疑泛民係未搞緊抗爭
戇鳩,哩次有得各有各做?
你留任即係支持人大“決定”哩個動作有法律依據
基本法只係講明人大“釋法”有法律效力
你哩啲真係未睇清楚就出嚟鳩嗡
Push
連佢d隊友都屌柒佢啦 死泛粉
不分化
從來都冇本錢分化
推呢個
講得好啱,我相信泛民最後都係留
所以希望泛民努力抗爭,不過三個入面衝得最前嘅兩位都開晒聲話想走。

/ / 留任嘅
緊記臨立會教訓,唔喺入去好似馮檢基鳩坐投票,入得去就喺預住要全面阻止立法會,下場可能係DQ、坐監、國安法等。/ /
民意為依歸
其實留唔留任都唔係最重要
最重要係唔好內鬥

都已經去到家破人亡嘅階段
真係無本錢再鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞