總唔總辭都好,我地都中哂伏

763 回覆
2589 Like 218 Dislike
中共想你留任?中共想你總辭?

兩方論點都講好多,唔重覆,但喺留定走重要咩?
呢幾日互屌,令我地走到今日嘅團結就嚟無哂

我地全部都中哂共產黨伏
中共目標喺分化

和勇不分去咗邊?
兄弟爬山,各自努力去咗邊?

根本無人知邊條路線先喺正確
如果最後無法集體行動,點解唔兩條路線都各自做?

留任嘅
緊記臨立會教訓,唔喺入去好似馮檢基鳩坐投票,入得去就喺預住要全面阻止立法會,下場可能係DQ、坐監、國安法等。

走嘅
準備隨時同國際路線、議會路線及街頭路線合流。

兄弟爬山,各自努力
我覺得咁 睇民調
尊重民意決定
始終都只係連登圍爐話要總辭
最後民調話總辭既咪總辭囉
民調話留任咪留任囉
關於總唔總辭,其他大家係咪困咗自己喺二選題
https://lih.kg/2161327

樓主可唔可以幫推
[不割席不分化] 應承自己,泛民總辭與否,都唔需要花時間去討論
https://lih.kg/2151678
我想 公投 去或留 類似初選
尊重民意決定
要贏一齊贏 輸都一齊
聽你呢招就真係死
各有各做
變左一邊冇總辭個個效果因為有部份人承認個議會
另一邊冇左一半人更加係議會入面庸碌無為
辭左既指住留任既屌, 留任既屌辭左既棄守

等如公開試衰左, 一係retake一係讀asso唔好諗住兩樣都做
屌你老母
各有各做,發揮唔同角色
聽樓主講咪中晒伏 一個加持非法議會 一個係反對非法議會
根本2樣野 乜野兄弟爬山 9唔搭8 你估真係撈埋變瀨尿牛...
十減一得九 九減一得八
根本就係兩條路只能揀其中一條, 你唔可能議會抗爭同時杯葛議會, 只能二選其一, 就等民調決定
一定要搞公投
一就一,二就二
一係全部總辭,一係就全部都留低
各有各做先戇鳩
呢頭勇武set road block 擋狗

果頭左膠拆road block俾狗車過

各有各做
樓主=共產黨最開心
推 合理
中共已經分化成功
無論最後泛民點揀 都會得失另一邊人
唔分化唔代表唔能夠批評比意見 有錯一樣照屌
唔覺
運動至今 不分化為首要
戇鳩
泛民接受支共招安入去做民主花瓶都叫兄弟爬山

緊記臨立會教訓,唔喺入去好似馮檢基鳩坐投票,入得去就喺預住要全面阻止立法會,下場可能係DQ、坐監、國安法等。

咁多年泛民已經話比你知佢哋留喺入面就係鳩坐投贊成/棄權

如果公投完最後結果係留嘅咁我都冇咩好講

如果公投完最後結果係走但係泛民繼續留
香港人就要公開割泛民
你反對派都接受支共招安仲叫外國政府點做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞