[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
綜合各方消息
恆大球迷會叫買咗主隊飛的恆大球迷係花噓集合一切入場
東方又將作客區由22-26區搬去較大的19-21區
估計買了客隊和主隊飛的恆大球迷會集中坐19-21區
不過東方俾買了主隊飛的恆大球迷入場已經抵鬧啦
無論點都好 而家軍心唔可以亂
集中屌柒含大狗 槍口一至對外

屌狗志留返完場之後先屌
https://tieba.baidu.com/p/5089148144嘈到

ching開唔開台?
無論點都好 而家軍心唔可以亂
集中屌柒含大狗 槍口一至對外

屌狗志留返完場之後先屌

中左計,到時狗志當無事
依買左主隊飛嘅含大迷係花噓集合入去
https://tieba.baidu.com/p/5089148144嘈到

班垃圾黎到香港先敢講集會自由

含大?
[url]http://gzevergrandefc.com/news.aspx?fid=138&ftid=41434
官方
經俱樂部和亞足聯及東方俱樂部反复溝通協調,最終商定原本購買主隊門票的球迷在持有門票及中國大陸有效證件的前提下可進入恆大球迷助威區域(19區、20區和21區)觀賽,票上指定區域將作廢

香港球迷?
Offside.HK
BREAKING: After most football fans in Hong Kong believed that Eastern sorted out the ticket fiasco for the home fixture against Evergrande, at least planning to enforce strict ID checks at the entrance, their hopes were smashed this morning. As the official Guangzhou Evergrande website announced just a few hours before tonight's kick off, the away sector will be moved to bigger stands (19-21) so that they can accommodate Evergrande fans who bought tickets for the home sector, but only hold Mainland IDs. This literally means that Eastern could play their last and toughest home game in the ACL in front of an even larger crowd of Evergrande supporters, who would occupy 12-15% of the stadium's total capacity. Originally, the away sector was meant to accommodate just 300 away fans, but it is said that the number would increase to at least 700 now.

So this - once again - begs the question: Why does the Eastern management act against their team's interest?

現場多唔多人排緊
一齊唱下血染的風彩 (WELL, 其實呢首歌係歌頌解放軍), 自由花, 一起舉傘, 城邦會戰勝歸來

叫下平反六四, 結束一黨專政, HONG KONG IS NOT CHINA 呢D 口號, 當呢個係向大陸反宣傳好機會!

再宣傳下維權律師, 艾未未, 胡佳, 08憲章

派多D 傳單比佢地, 貼上佢地身, 比D 黃傘佢地帶返上去

香港球迷?

香港球迷
大批恒大迷已經到門口聚集

現場多唔多人排緊

1,200百人
一齊唱下血染的風彩 (WELL, 其實呢首歌係歌頌解放軍), 自由花, 一起舉傘, 城邦會戰勝歸來

叫下平反六四, 結束一黨專政, HONG KONG IS NOT CHINA 呢D 口號, 當呢個係向大陸反宣傳好機會!

班支那人根本唔會care咩民主自由六四
佢地覺得自己都係犧牲呢d野換經濟繁榮既得利益一份子
你肯醒未呀?
雷雨區未來一小時殺到

場波腰斬就好笑
留名睇支那人賴死唔走
要求東狗賠償一切留港多一日支出

你肯醒未呀?

過左20年仲係咁on9都幾難有藥醫

你肯醒未呀?

目的係攪鳩呢班球迷, 而唔係真正宣傳

等佢地不自覺中撚晒計
雷雨區未來一小時殺到

場波腰斬就好笑
留名睇支那人賴死唔走
要求東狗賠償一切留港多一日支出

G持腰斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞