[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
广州恒大与中国香港东方体育会的两场亚冠赛事,球迷的观战都会成为焦点。东方客战广州之时,恒大提供了300张客队球迷票。这次东方也是对等接待,有且提供恒大300张客队球票。据悉,广州球迷本次客场观战,已经计划好,只要恒大取得进球,他们就会集体高唱国歌为球队庆祝。
据悉,广州球迷本次客场观战,已经计划好,只要恒大取得进球,他们就会集体高唱国歌为球队庆祝。
广州恒大与中国香港东方体育会的两场亚冠赛事,球迷的观战都会成为焦点。东方客战广州之时,恒大提供了300张客队球迷票。这次东方也是对等接待,有且提供恒大300张客队球票。据悉,广州球迷本次客场观战,已经计划好,只要恒大取得进球,他们就会集体高唱国歌为球队庆祝。

https://www.youtube.com/watch?v=j7bqKpcLMF0
調理農務蘭花系:国歌係咁唱@旺角(2015.11.17).mov
樓上班手足
炒晒車

冇炒

無哂性趣去睇
唱匪歌

https://www.youtube.com/watch?v=j7bqKpcLMF0
調理農務蘭花系:国歌係咁唱@旺角(2015.11.17).mov

準備咁唱
樓上班手足
炒晒車

冇炒

yes, 一直屌
就算佢話查身份證, 都係本身應該要做既事
本身賣飛時就應該要分清楚
今晚又有港中大戰喎,CC台冇人關心咩?
https://lihkg.com/thread/216378/page/1?ref=ios
唱匪歌

做你老母~中國人~
屌你 屌你老母個爛臭閪
屌你老母閪 屌你老母 屌你老母閪
屌你老母臭閪 屌你老母閪
屌你老母 屌你老母 屌你老母閪
屌你 屌你 屌你
屌你老母臭閪 屌你老母臭閪 屌你 屌你老母臭閪 屌你 屌你 屌鳩你

屌喺office大大聲笑左出黎

屌喺office大大聲笑左出黎

帶定耳塞先
梁守志,梁孔德出嚟交代
東方割讓19~21區做客隊區
香港人如果坐19~21區,狗志揾保安趕人?
据悉,广州球迷本次客场观战,已经计划好,只要恒大取得进球,他们就会集体高唱国歌为球队庆祝。

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

如果廣州本地人撐呢隊撈隊,真係賤過狗
富力

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

識唱一定唱今天我

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

咁撐呢隊撈隊既香港人又算乜

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

賤過狗屎

由唱今天我到唱國歌
真係抵廣州人都唔撐恒大

滿州含大

地底泥都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞