[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

掃地僧
永遠懷念肥鳩

相信下年甲乙丙會見到他,不要失望。
永遠懷念肥鳩

永遠懷念肥鳩

希望有片睇

掃地僧

傑志團體內最令我敬佩嘅一人,佢簡單一句就將痴線擁南當場ko,肯定係傑志團隊內最深不可測一人。
永遠懷念肥鳩

垃隊啲龍咁廢,搵肥鳩去打都得啦
辛祖853
高美斯869
好危險

迷傑勢力強大,大多椿腳,配票已經成功

如果今年推到顏卓彬拎到最佳年輕球員
好唔好意思拎呀

難啲
應該樂仔+晉銘

樂仔已經夠票
投晉銘同學銘

Tommy被棄?

非不為也,實不能也。

永遠懷念肥鳩

希望有片睇

有嘅,肥鳩咁多fans

掃地僧

傑志團體內最令我敬佩嘅一人,佢簡單一句就將痴線擁南當場ko,肯定係傑志團隊內最深不可測一人。

永遠懷念極具潛質的體育界傳奇人物 肥邱先生
他展現出無比的體育精神以及極高尚的專業操守 縱然受極龐大金錢引誘亦絲毫不動搖 雖然外貌未算標緻 但出色的表現令他深受廣大球迷愛戴及擁護

肥邱 我們永遠懷念你

Panda仔
前線票投高美斯艾華頓
為感謝肥邱,正考慮將最佳龍門一票改投肥邱
應該樂仔+晉銘[/quote]
樂仔已經夠票
投晉銘同學銘[/quote]
Tommy被棄?[/quote]
非不為也,實不能也。[/quote]
[/quote]
[/quote]
早幾年都輕鬆贏到[/quote]
幾年前la
為感謝肥邱,正考慮將最佳龍門一票改投肥邱

已投肥邱
認真討論
如果我國要去大會
東南飛邊間好
感覺上東好似最好 因為有位比佢接班
有質素球員比頭幾隊霸哂
下面個d咪焗住用小將囉
有得比佢用好d既 你估佢唔想用咩
好似kb 安基斯同黎洛賢比佢揀
佢都用假鬼安基斯都唔用本地小將黎洛賢啦
咁飛馬係咪唔重視青訓先?
林樂勤用得多 係因為佢真係有料過鍾偉強 蕭俊銘個班呀嘛
而家Tiger 彬仔係咪好過Alex Av先
Alex Av都係後備咋

無d有質素既球員用咪吹自己重視青訓囉
好似垃垃咁 求奇係學界街場執d細路返黎
比4000蚊一個月佢 要佢踢超聯 唔通呢d叫青訓咩?
但係就真係好多人話佢係青訓

傑志青訓有哂系統 有外藉教練 有教材 有場地 有埋計劃比你讀住書踢波
但係就比人話偽青訓 因為一隊少青訓出場
真係好撚搞笑

真係撐牛奶唔撚易
成日都話呢套青訓咪羅神以前喺blog講嗰啲
引入外籍教練同先進教材 同中學結盟 自家基地

同埋之前出青訓就笑人亞協專員 或者好似咩鳩Mike咁話焗住出唔係真心出
同樣道理 我都可以話垃隊都係焗住出 鬼叫budget少 唔係真心支持青訓
有質素球員比頭幾隊霸哂
下面個d咪焗住用小將囉
有得比佢用好d既 你估佢唔想用咩
好似kb 安基斯同黎洛賢比佢揀
佢都用假鬼安基斯都唔用本地小將黎洛賢啦
咁飛馬係咪唔重視青訓先?
林樂勤用得多 係因為佢真係有料過鍾偉強 蕭俊銘個班呀嘛
而家Tiger 彬仔係咪好過Alex Av先
Alex Av都係後備咋

無d有質素既球員用咪吹自己重視青訓囉
好似垃垃咁 求奇係學界街場執d細路返黎
比4000蚊一個月佢 要佢踢超聯 唔通呢d叫青訓咩?
但係就真係好多人話佢係青訓

傑志青訓有哂系統 有外藉教練 有教材 有場地 有埋計劃比你讀住書踢波
但係就比人話偽青訓 因為一隊少青訓出場
真係好撚搞笑

真係撐牛奶唔撚易
成日都話呢套青訓咪羅神以前喺blog講嗰啲
引入外籍教練同先進教材 同中學結盟 自家基地

同埋之前出青訓就笑人亞協專員 或者好似咩鳩Mike咁話焗住出唔係真心出
同樣道理 我都可以話垃隊都係焗住出 鬼叫budget少 唔係真心支持青訓

人地要求要青春班先叫有青訓,要全華班先有重用本地球員,咁可以點
認真討論
如果我國要去大會
東南飛邊間好
感覺上東好似最好 因為有位比佢接班

佢可能會同林學曦一樣
踢細會好似好勁
一去到大會就唔掂
講左咁耐重係spin左去咁樣
得啖笑 唔怪得成日比人笑傑志班球迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞