[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
狗志又成功反CUP

狗改不了吃屎
我就唔怕炒車嘅 我寧願係我炒

我怕漢堡包今次諗唔到可以用咩理由兜姐

🍔🍔🍔

狗志又成功反CUP

狗改不了吃屎

🍔🍔🍔

我唔似得某隊球迷係到狂spin既
講啲其他嘢,大馬決定用jdt個場做主,跟港隊飛去大馬要留意。另外講少少唔關事,大馬足球非官方中文page管理員內鬥,挺j同反j鬥開删topic。

無咁方便

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170424/56608206
許先生

港聞唔識佢有幾奇
想知佢有冇搶咪多啲
萬一咁唔好彩聽日有主隊球迷搞客隊球迷
會點
東方比人罰錢同下場亞洲賽要閉門作賽
狗志又成功反CUP

狗改不了吃屎

🍔🍔🍔

真漢子 Bigmic攬攬
狗志又成功反CUP

狗改不了吃屎

🍔🍔🍔

真漢子 Bigmic攬攬

唔攬mk
謝思利達透過優才計劃來香港,目前住在深圳:「樓價較平嘛」。

佢都優才?咩準則

佢都優才?咩準則

真支那人血統 無溝鬼
黎洛賢ig story表示認同謝斯利達上位要靠關係

佢已經變左做怨婦

佢已經變左做怨婦

咁點解佢乜都冇先sad

佢已經變左做怨婦

都完季啦,下季咪轉會囉
講啲其他嘢,大馬決定用jdt個場做主,跟港隊飛去大馬要留意。另外講少少唔關事,大馬足球非官方中文page管理員內鬥,挺j同反j鬥開删topic。

無咁方便

諗住作客,仲諗住玩幾日大馬,而家好似玩新加坡方便d

佢已經變左做怨婦

都完季啦,下季咪轉會囉

咁冇計,佢連少少機會都冇
好難冇怨言

佢已經變左做怨婦

都完季啦,下季咪轉會囉

agger
黎生好似有野衰KB先唔用佢

佢已經變左做怨婦

都完季啦,下季咪轉會囉

咁冇計,佢連少少機會都冇
好難冇怨言

又幾突然嘅 上半季咁多機會 突然入冷宮
黎生好似有野衰KB先唔用佢

真心想知衰咩
開始覺得唔關身型事
因為唔見得其他後生既身型特別好
應該係有其他野

佢已經變左做怨婦

都完季啦,下季咪轉會囉

去我朗
佢隻踢法打地波會好啲 感覺上

當年選堅家軍為主力入港青算唔算係靠關係
講開假波⋯KKP 同威廉單野搞成點?
無人再提既,康廉又好似無擔心過咁⋯仲踢得幾好⋯
講開假波⋯KKP 同威廉單野搞成點?
無人再提既,康廉又好似無擔心過咁⋯仲踢得幾好⋯

唔係睇返飛馬今季嘅相,都唔知原來kkp今季有出過場,件18號換左人著啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞