[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
恆大成隊波係尖沙咀行緊

現在是來遊埠嗎
全世界係咪得牛丸會係每次賽前記者會講到明會出咩人
而最後都一定係咁出?
恆大成隊波係尖沙咀行緊

那個叫做正義那個戰無不勝
其實牛丸可以用352
3中堅米曹,羅白頭,戰神

吳中超傷成點

useless

無球場領䄂聰頭
而最後都一定係咁出?

條撚屌直情講埋用咩戰術應付添啦
而最後都一定係咁出?

V92教獌個陣都係咁
牛92

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170424/56608206
許先生

陳柒與男友人

男友人出處係邊

東亞運贏金牌之後冇幾耐柒同輝行times俾生果影到, 跟住生果話柒由男友人陪同行街

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121106/18058669

【銅鑼灣】返咗內地搵食之前本來答應幫港隊出賽,最後又甩底嘅陳肇麒(陳七)大前日4點幾,趁住休假同一位男友人去咗銅鑼灣行街shopping,唔使好耐陳七就買咗兩大袋戰利品離開。

不過之後佢好神秘咁攞住兩袋嘢去咗後巷,相信都係煲煙,陳七因為食煙冇咗份工,估唔到仲未戒得甩。食完煙之後就去錶舖睇咗一輪手錶,跟住去咗投注站買六合彩試下自己有冇橫財,嗰期彩金成6,000萬,中咗都好和味。

採訪、攝影:黃曉程 

冇幾耐原來都三年

09年認唔到葉鴻輝已經算過份
12年都認唔到 個記者係咪唔係香港人黎
其實牛丸可以用352
3中堅米曹,羅白頭,戰神

吳中超傷成點

useless

無球場領䄂聰頭

而最後都一定係咁出?

V92教獌個陣都係咁
牛92

牛鳩爾
而最後都一定係咁出?

V92教獌個陣都係咁
牛92

牛鳩爾

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170424/56608206
許先生

陳柒與男友人

男友人出處係邊

東亞運贏金牌之後冇幾耐柒同輝行times俾生果影到, 跟住生果話柒由男友人陪同行街

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121106/18058669

【銅鑼灣】返咗內地搵食之前本來答應幫港隊出賽,最後又甩底嘅陳肇麒(陳七)大前日4點幾,趁住休假同一位男友人去咗銅鑼灣行街shopping,唔使好耐陳七就買咗兩大袋戰利品離開。

不過之後佢好神秘咁攞住兩袋嘢去咗後巷,相信都係煲煙,陳七因為食煙冇咗份工,估唔到仲未戒得甩。食完煙之後就去錶舖睇咗一輪手錶,跟住去咗投注站買六合彩試下自己有冇橫財,嗰期彩金成6,000萬,中咗都好和味。

冇幾耐原來都三年

個陣應該識個名但未必認得樣
佛山冬荒
佛山冬荒

恆大成隊波係尖沙咀行緊

前傑志足球隊 西班牙主帥加西亞(Abraham Gracia)率領Gimnástica Segoviana CF奪得Tercera División(第四級別)第8小組冠軍。

叫佢彈幾個過黎換幾隻新仔過去操下

肥西唔係俾人炒咩, 會理你傑志?

傑志矛啲耐性
人地雲加年年第四都未炒啦
前傑志足球隊 西班牙主帥加西亞(Abraham Gracia)率領Gimnástica Segoviana CF奪得Tercera División(第四級別)第8小組冠軍。

傑志矛啲耐性

傑志係咪年年收支平衡先

許先生

陳柒與男友人

男友人出處係邊

冇幾耐原來都三年

但葉鴻輝個樣唔算大眾面喇喎

傑志矛啲耐性

傑志係咪年年收支平衡先

如果係香港都做到收支平衡,個個人既功力肯定係雲加十倍之上

男友人出處係邊

冇幾耐原來都三年

但葉鴻輝個樣唔算大眾面喇喎

笑人爛面?
熱刺應該會5月尾來香港同傑志友賽
而最後都一定係咁出?

V92教獌個陣都係咁
牛92

牛鳩爾

牛睪丸

準備睇E.Lamela屌打傑狗
牛睪丸vs豬肝

我叫你柒頭熱~~~

準備睇E.Lamela屌打傑狗

考古?講咗好撚耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞